Teemat

Teemat

Ajankohtaiset aiheet, kampanjat ja tarjoukset läpi vuoden.

Kotimaan matkailun helmet Järvi-Suomessa

Kuopio, Tahko ja koko leppoisa Savon alue tarjoaa valtavasti upeita mahdollisuuksia lomanviettoon kaikkina vuodenaikoina.

Löydä ajankohtaiset tarjoukset ja teemat sekä parhaat lomanviettovinkit kullekin vuodenajalle. Lisää sivustolta löytyvät suosikkisi omaan reissuvihkoon ja suunnittele matkasi etukäteen – tai fiilistele muistoja seuraavaa lomaa odotellessa.

Tervetuloa Järvi-Suomen matkailun pääkaupunkiin kokemaan riemukkaita elämyksiä sekä nauttimaan leppoisasta tunnelmasta ja ensiluokkaisista palveluista!

#kuopiotahko #onnellisuustuleeaaltoina

Ajankohtaista juuri nyt

Esittelyssä

Kesä

Koe Järvi-Suomen kuvankaunis luonto, monipuoliset aktiviteetit, värikäs kaupunkielämä, tasokas ravintola- ja kulttuuritarjonta sekä leppoisa tunnelma ja vietä kesäloma onnellisuuden aallonharjalla.

 
Esittelyssä

European Region of Gastronomy Kuopio

Kuopion alue ja Pohjois-Savon maakunta on ensimmäisenä alueena Suomessa saanut arvostetun European Region of Gastronomy -tunnustuksen, jota juhlitaan vuosina 2020-2021.

 
Esittelyssä

Sustainable Tahko

Tahkolla on tavoitteenaan saavuttaa Sustainable Travel Finland -merkki vuoteen 2024 mennessä. Katso vinkit vastulliseen lomailuun ja astu mukaan matkalle kohti vastuullisempaa tulevaisuutta.

 
Artikkelit
30.04.2020

Kesä Järvi-Suomen pääkaupungissa

Kesällä Kallaveden syleilemällä alueellamme nautitaan luonnosta, monipuolisista aktiviteeteista ja leppoisasta tunnelmasta erityisellä antaumuksella.