Teemat

Teemat

Ajankohtaiset aiheet, kampanjat ja tarjoukset läpi vuoden.

Kotimaan matkailun helmet Järvi-Suomessa

Kuopio, Tahko ja koko leppoisa Savon alue tarjoaa valtavasti upeita mahdollisuuksia lomanviettoon kaikkina vuodenaikoina.

Löydä ajankohtaiset tarjoukset ja teemat sekä parhaat lomanviettovinkit kullekin vuodenajalle. Lisää sivustolta löytyvät suosikkisi omaan reissuvihkoon ja suunnittele matkasi etukäteen – tai fiilistele muistoja seuraavaa lomaa odotellessa.

Tervetuloa Järvi-Suomen matkailun pääkaupunkiin kokemaan riemukkaita elämyksiä sekä nauttimaan leppoisasta tunnelmasta ja ensiluokkaisista palveluista!

#kuopiotahko #onnellisuustuleeaaltoina

Ajankohtaista juuri nyt

Esittelyssä

Syksy

Suunnittele syksyn lomasi ja nauti elämästä siellä, missä villi luonto ja kiehtova kaupunkikulttuuri kohtaavat. Löydä parhaat tarjoukset, mukavin majoitus, tunnelmaan sopivat tekemiset, näyttävimmät näkymät, kiinnostavimmat käyntikohteet ja maukkaimat makuelämykset.

 
Artikkelit
26.08.2020

Kokoonnu, kokousta tai järjestä kekkerit – Kuopio ja Tahko kutsuvat kerääntymään yhteen

Kaunis luonto, kulttuuritarjonta, käyntikohteet ja lukemattomat liikuntalajit houkuttelevat alueelle ihmisiä ympäri maailman kaikkina vuodenaikoina. Mutta tiesitkö, että lomailun lisäksi alueemme palvelee erinomaisesti myös bisnesmatkailijoita sekä muita pieniä sekä isoja ryhmiä, jotka haluavat kokoontua yhteen?

Ajankohta, Blogi, Kokoukset
Artikkelit
30.08.2020

Kävelykierros kauniissa Kuopiossa

Kuopion keskusta-alue on juuri kompaktin kokoinen tutustuttavaksi kävellen. Niinpä keskustassa yöpyvän matkailijan kannattaa sujauttaa jalkaansa kävelykengät ja tehdä pieni kaupunkikierros.

Ajankohta, Blogi, Kulttuuri ja käyntikohteet, Näe ja koe, Nähtävyydet
Esittelyssä

European Region of Gastronomy Kuopio

Kuopion alue ja Pohjois-Savon maakunta on ensimmäisenä alueena Suomessa saanut arvostetun European Region of Gastronomy -tunnustuksen, jota juhlitaan vuosina 2020-2021.

 
Esittelyssä

Sustainable Tahko

Tahkolla on tavoitteenaan saavuttaa Sustainable Travel Finland -merkki vuoteen 2024 mennessä. Katso vinkit vastulliseen lomailuun ja astu mukaan matkalle kohti vastuullisempaa tulevaisuutta.