Tahko Oktoberfest

Tahko Oktoberfest

OANS ZWOA DREI! G’SUFFA!

Oktoberfest Tahkolla

Tahko Oktoberfest on peruttu syksyn 2020 osalta.

”Koronavirustilanteen huonontuessa emme voi ottaa riskiä asiakkaiden ja esiintyjien terveyden suhteen. Ensi syksynä tapahtuma järjestetään 24.-25.9.2021.

Tahko Oktoberfest on yksi Tahkon tapahtumakesän kohokohdista. Oktoberfestiä juhlitaan Piazzan ja Break Sokos Tahkon piha-alueella sijaitsevassa jättiteltassa aina syyskuun viimeisenä viikonloppuna.

Vuosi vuodelta suuremmaksi kasvaneessa, kaksipäiväisessä tapahtumassa tarjoillaan maukasta baijerilaisruokaa ja mallasjuomaa huippuesiintyjien kera. Teltta on avoinna molempina päivinä klo 18-02 ja tämän jälkeen bileet jatkuvat Piazzassa klo 04 saakka.

Vuoden 2021 esiintyjät julkaistaan myöhemmin, mutta merkkaa tapahtuma jo kalenteriin ja tee halutessasi Oktoberfest -teltan pöytävaraus sähköpostitse sales.tahkovuori(at)sokoshotels.fi

Tahko Oktoberfest on syksyn riemukkain tapahtuma Tahkolla

Kiinnostavimmat kohteet

Esittelyssä

Tahko Oktoberfest

Tahko Oktoberfestiä juhlitaan Piazzan ja Break Sokos Tahkon piha-alueella sijaitsevassa jättiteltassa seuraavan kerran 24.-25.9.2021.

 
Piazza
+358 017 483 260 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Piazza

Tahkon yöelämän sykkivä sydän ja viihteen keskus tarjoilee juhlaa ja musiikkielämyksiä kahdessa kerroksessa. Huippuartistit, bilebändit, karaoke, baareja, VIP-alueet, suuri rantaterassi ja huippuunsa viritetty henkilökunta. Varattavissa myös erilaisiin tilaisuuksiin.

Yöelämä
Ravintola Hillside
+358 10 7629 550 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Ravintola Hillside

Break Sokos Hotel Tahkon monipuolinen ravintola tarjoilee sesonkien mukaan vaihtuvia á la carte -annoksia, puuhiiligrillissä paistuvia burgereita sekä isot ja pienet ryhmäruokailut hääjuhlista banketteihin kahdessa kerroksessa.

Ruokaravintolat
Break Sokos Hotel Tahko
+358 10 7629 550 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Break Sokos Hotel Tahko

Tahkon keskustan viihtyisä hotelli palvelee kaiken toiminnan ytimessä. Kolme ravintolaa, Sale -lähikauppa, aulabaari sekä upeat kokous- ja juhlatilat monenlaisiin tapahtumiin.

Hotellit, Kokoukset, Syksy, Talvi
Golden Resort
+358 17 483 200 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Golden Resort

Monipuolinen kokous- ja vapaa-ajankeskus Tahkolla, rauhallisella paikalla golfkentän laidalla. 20 kaikilla mukavuuksilla varustettua paritalohuvilaa, 9 erillishuvilaa sekä upea palvelukokonaisuus niin yritysasiakkaille kuin lomalaisille.

Hotellit, Kokoukset, Mökit ja leirintä, Syksy, Talvi
Ukko Huoneet
+358 17 483 230 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Ukko Huoneet

Viihtyisä, 15 huoneen majoituskohde Tahkon ydinkeskustassa. Huoneita 2-5 henkilölle saunalla, parvekkeella tai terassilla sekä hienot rinne- ja järvinäköalat. Persoonallinen vaihtoehto perinteiseen hotelliasumiseen tai kokonaisuutena koko hotelli omalle ryhmälle.

Hotellit, Huoneistot
Vietti-huoneistot
+ 358 17 483 200 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Vietti-huoneistot

Neljän hengen tasokkaat Vietti-huoneistot Piazzan vieressä, Tahkon sydämessä. Rinteeseen 150m, yöelämään kivenheitto ja kaikki muutkin palvelut aivan äärellään.