Tahko Oktoberfest

Tahko Oktoberfest

OANS ZWOA DREI! G’SUFFA!

Oktoberfest Tahkolla 25.-26.9.2020

Tahko Oktoberfest on yksi Tahkon tapahtumakesän kohokohdista. Oktoberfestiä juhlitaan Piazzan ja Break Sokos Tahkon piha-alueella sijaitsevassa jättiteltassa aina syyskuun viimeisenä viikonloppuna, tänä vuonna jo 12. kerran 25.-26.9.2020.

Vuosi vuodelta suuremmaksi kasvaneessa, kaksipäiväisessä tapahtumassa tarjoillaan maukasta baijerilaisruokaa ja mallasjuomaa huippuesiintyjien kera. Teltta on avoinna molempina päivinä klo 18-02 ja tämän jälkeen bileet jatkuvat Piazzassa klo 04 saakka.

Vuoden 2020 esiintyjät julkaistaan elokuun alussa, mutta merkkaa tapahtuma jo kalenteriin ja tee halutessasi Oktoberfest -teltan pöytävaraus sähköpostitse sales.tahkovuori(at)sokoshotels.fi

Tahko Oktoberfest on syksyn riemukkain tapahtuma Tahkolla

Kiinnostavimmat kohteet

Piazza
+358 017 483 260 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Piazza

Tahkon yöelämän sykkivä sydän ja viihteen keskus tarjoilee juhlaa ja musiikkielämyksiä kahdessa kerroksessa. Huippuartistit, bilebändit, karaoke, baareja, VIP-alueet, suuri rantaterassi ja huippuunsa viritetty henkilökunta. Varattavissa myös erilaisiin tilaisuuksiin.

Yöelämä
Ravintola Hillside
+358 10 7629 550 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Ravintola Hillside

Break Sokos Hotel Tahkon monipuolinen ravintola tarjoilee sesonkien mukaan vaihtuvia á la carte -annoksia, puuhiiligrillissä paistuvia burgereita sekä isot ja pienet ryhmäruokailut hääjuhlista banketteihin kahdessa kerroksessa.

Ruokaravintolat
Break Sokos Hotel Tahko
+358 10 7629 550 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Break Sokos Hotel Tahko

Tahkon keskustan viihtyisä hotelli palvelee kaiken toiminnan ytimessä. Kolme ravintolaa, Sale -lähikauppa, aulabaari sekä upeat kokous- ja juhlatilat monenlaisiin tapahtumiin.

Hotellit, Kokoukset
Golden Resort
+358 17 483 200 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Golden Resort

Monipuolinen kokous- ja vapaa-ajankeskus Tahkolla, rauhallisella paikalla golfkentän laidalla. 20 kaikilla mukavuuksilla varustettua paritalohuvilaa, 9 erillishuvilaa sekä upea palvelukokonaisuus niin yritysasiakkaille kuin lomalaisille.

Mökit ja leirintä
Ukko Huoneet
+358 17 483 230 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Ukko Huoneet

Viihtyisä, 15 huoneen majoituskohde Tahkon ydinkeskustassa. Huoneita 2-5 henkilölle saunalla, parvekkeella tai terassilla sekä hienot rinne- ja järvinäköalat. Persoonallinen vaihtoehto perinteiseen hotelliasumiseen tai kokonaisuutena koko hotelli omalle ryhmälle.

Hotellit, Huoneistot
Vietti-huoneistot
+ 358 17 483 200 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Vietti-huoneistot

Neljän hengen tasokkaat Vietti-huoneistot Piazzan vieressä, Tahkon sydämessä. Rinteeseen 150m, yöelämään kivenheitto ja kaikki muutkin palvelut aivan äärellään.