Tahko Oktoberfest

OANS ZWOA DREI! G’SUFFA!

Oktoberfest -viikonloppu Tahkolla 23.-25.9.2022

On jälleen aika kaivaa lederhosenit, Dirndl -mekot, hatut ja tanssikengät kaapista ja suunnata Tahkon syksyiseen syleilyyn koko viikonlopun ajaksi!

Oktoberfestiä juhlitaan Break Sokos Hotel Tahkon ja Piazzan piha-alueella sijaitsevassa jättiteltassa, jossa viihdytään baijerilaisruuan ja mallasjuomien parissa, huippuviihteen vauhdittamana. Teltta on avoinna molempina päivinä klo 18-01, jonka jälkeen ilta jatkuu jatkoilla Piazzassa klo 04 saakka

Oktoberfest teema laajenee erilaisten ruoka- ja juomatuotteiden muodossa myös viereisiin ravintoloihin, joten Tahkolla kannattaa saapua viihtymään koko viikonlopun ajaksi.

Tahko Oktoberfest on syksyn riemukkain tapahtuma Tahkolla

Vuoden 2022 esiintyjät ja aikataulut

Olli Halonen

Perjantai 23.9.

klo 18:30 Jusba Humaljoki
klo 19:30 Olli Halonen
klo 21:15 Antti Ketonen
klo 23:00 Sauerkraut7

Tapahtuman juontaa Hovimuusikko Ilkka

Lauantai 24.9.

klo 18:00 Jusba Humaljoki
klo 18:45 Sauerkraut7
klo 20:15 Herrat
klo 21:30 Dingo
klo 23:00 Sauerkraut7
Tapahtuman juontaa Hovimuusikko Ilkka

Tahko Oktoberfest liput

1 päivä 35 €
1 päivä, opiskelijat 25 €
2 päivää 65 €
1 päivä + ruoka 75 €
1 päivän VIP 119 €

Ruoka + lippu -paketit 75 € / hlö

Yhdistä rento ruokailu ja upea illanvietto huippuviihteen parissa. Paketin hintaan sisältyy runsas Baijerilainen buffet sekä sisäänpääsy telttaan ja samalla illan bileisiin.

Ruoka + lippu -paketit loppuunmyyty lauantain osalta. Ruokaa ostettavissa teltasta pääsylipun jo aiemmin hankkineille. Menun hinta 40,00 €

1 päivän VIP 119 € / hlö

Päivitä Oktoberfest-kokemuksesi seuraavalle tasolle! VIP-lippu sisältää alkujuoman, Baijerilaisen illallisen erillisellä VIP-alueella sekä tietenkin illan keikan parhailta paikoilta tunnelmoituna.

VIP-liput saatavilla ainoastaan Ticketmasterista (rajoitettu erä).

Varaa majoitus

Huoleton hotellimajoitus kaiken toiminnan ytimessä, suuri huvila mukavuuksilla vai kenties kätevä huoneisto kävelymatkan päässä kaikesta? Kerää laumasi ja valitse sopivin:

Etsitkö sopivaa tekemistä?

Tahkoilu on unohtumaton yhdistelmä seikkailua, sporttia ja nautiskelua. Tahkoilu sopii kaikenikäisille, kaikkina vuodenaikoina.

Suunnittele reissusi etukäteen tai heittäydy seikkailuihin spontaanisti – Tahkolla voit olla kuin kotonasi, mutta rennommin.