Tahko Oktoberfest

OANS ZWOA DREI! G’SUFFA!

Oktoberfest -viikonloppu Tahkolla 29.-30.9.2023

On jälleen aika kaivaa lederhosenit, Dirndl -mekot, hatut ja tanssikengät kaapista ja suunnata Tahkon syksyiseen syleilyyn koko viikonlopun ajaksi!

Oktoberfestiä juhlitaan Break Sokos Hotel Tahkon ja Piazzan piha-alueella sijaitsevassa jättiteltassa, jossa viihdytään baijerilaisruuan ja mallasjuomien parissa, huippuviihteen vauhdittamana. Teltta on avoinna molempina päivinä klo 18-01, jonka jälkeen ilta jatkuu jatkoilla Piazzassa klo 04 saakka

Oktoberfest teema laajenee erilaisten ruoka- ja juomatuotteiden muodossa myös viereisiin ravintoloihin, joten Tahkolla kannattaa saapua viihtymään koko viikonlopun ajaksi.

Merkkaa viikonloppu kalenteriin, lisätietoja tulossa talven 2022-2023 aikana!

Tahko Oktoberfest on syksyn riemukkain tapahtuma Tahkolla

Varaa majoitus

Huoleton hotellimajoitus kaiken toiminnan ytimessä, suuri huvila mukavuuksilla vai kenties kätevä huoneisto kävelymatkan päässä kaikesta? Kerää laumasi ja valitse sopivin:

Etsitkö sopivaa tekemistä?

Tahkoilu on unohtumaton yhdistelmä seikkailua, sporttia ja nautiskelua. Tahkoilu sopii kaikenikäisille, kaikkina vuodenaikoina.

Suunnittele reissusi etukäteen tai heittäydy seikkailuihin spontaanisti – Tahkolla voit olla kuin kotonasi, mutta rennommin.