Tahko Oktoberfest 2019

Tahkon perinteistä Oktoberfestiä juhlitaan Piazzan ja Break Sokos Tahkon piha-alueella sijaitsevassa jättiteltassa jo 11. kertaa 27.-28.9.2019. Vuosi vuodelta suuremmaksi kasvaneessa, kaksipäiväisessä tapahtumassa tarjoillaan maukasta baijerilaisruokaa ja mallasjuomaa huippuesiintyjien kera. Teltta on avoinna molempina päivinä klo 18-02 ja tämän jälkeen bileet jatkuvat Piazzassa klo 04 saakka.

Tahko Oktoberfest esiintyjät 2019

Perjantai 27.9.2019 | Popeda, Jusba Humaljoki, Hovimuusikko Ilkka

Lauantai 28.9.2019 | Steve’n’ Seagulls, Jusba Humaljoki, Hovimuusikko Ilkka

Myynnissä perusliput, ruoka & lippu -paketit, VIP -liput ( LOPPUUNMYYTY ) sekä Tahko Oktoberfest -majoituspaketteja. Liikuntarajoitteisen tai muuten kulkemiseen avustajaa tarvitsevan henkilön avustaja pääsee Oktoberfest -telttaan veloituksetta lipun ostaneen avustettavan henkilön seurassa.

Nyt loppuunmyytyjen ennakkolippujen lisäksi tapahtumaan myydään rajoitettu määrä lippuja sekä perjantaina että lauantaina klo 18:00 alkaen. Ovelta on mahdollista ostaa vain saman illan ( yhden illan ) lippuja. Myös muutamia majoituspaketteja on vielä saatavilla, kysäise viimeiset vapaat kohteet sales.tahkovuori(at)sokoshotels.fi tai sales(at)tahkochalet.fi

OANS ZWOA DREI! G’SUFFA!

Tahko Oktoberfest on Facebook

Tahko Oktoberfest majoituspaketit