IRONMAN Finland
Kuopio-Tahko

@Tahko, Finland 14.8.2021

Maailman pohjoisin täysmatkan IRONMAN

Elokuun 14.päivä, 2021 on varmasti hyvin monen ihmisen unelmien täyttymys. Monen paikallisen, monen urheilijan, tsempparin, kotiväen, valmentajan sekä monen yhteistyökumppanin ja tietenkin hyvin monen tapahtumassa ja Tahkon alueella työskentelevän.

Olemme erityisen ylpeitä siitä, että tapahtuman paikaksi valikoitui juuri Tahko, sillä mielestämme tämän upeampaa paikkaa ei näin hienolle tapahtumalle olisi ollut mahdollista löytää mistään muualta.

Koe maailman pohjoisin IRONMAN paikassa, jossa kohtaavat jylhät rinnemaisemat, Järvi-Suomen puhtaimmat vedet ja kaunein luonto sekä huippuluokan palvelut samalla alueella.

Keskellä Suomea sijaitsevan Tahkolle on helppo saapua mistä päin tahansa ja itse alueella liikkuminen on helppoa – kaikki tapahtuman suorituspaikat, majoituskohteet, ravintolat ja oheispalvelut ovat lähellä toisiaan.

Ilmoittaudu mukaan ja jatka sen jälkeen tutustumista alueen palveluihin sekä parhaimpiin tarjouksiin tällä sivulla. Merkkaa suosikkisi sydämellä ja lisää ne omaan reissuvihkoosi. Hyvää matkaa!

Tiesitkö?

Tahkolla on yli 8500 vuodepaikkaa yli 1000 majoituskohteessa.

Löydä sopivin majoitus

Valitsetpa majoituksesi maaliviivan tuntumasta tai hieman väljemmiltä vesiltä, on suurin osa Tahkon majoituskohteista kävelymatkan päässä tapahtumakeskuksesta. Perinteiseen hotellimajoituksen lisäksi alueelta löytyy todella runsas tarjonta kohteita kahden henkilön rantamökeistä tilaviin huoneistoihin ja upeisiin luksushuviloihin. Tahkolle voit siis huoletta ottaa mukaan myös perheen, ystävät ja muut tukijoukot!

Voit tilata majoitusvarauksesi yhteydessä myös lisäpalveluita, kuten esimerkiksi aamiaiset ja muut ateriat tai kauppaostokset majoituskohteeseen toimitettuna, paljun mökin pihaan valmiiksi lämmitettynä, hierojan tai vaikkapa oman kokin. Tutustu parhaimpiin majoitustarjouksiin sivun alalaidasta. Mitä ikinä tarvitsetkaan, kysäise rohkeasti!

Kiinnostavimmat kohteet

TAHKOcom
+358 17 481 400 Yrityksen kotisivu
Yritykset

TAHKOcom

Tahkon monipuolisin valikoima, yli 800 kohdetta varattavissa suoraan verkkokaupasta. Mökit, huvilat ja huoneistot, saunat, paljut, ravintolat ja aktiviteetit – kaikki samasta paikasta!

Huoneistot, Mökit ja leirintä
Golden Resort
+358 17 483 200 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Golden Resort

Monipuolinen kokous- ja vapaa-ajankeskus Tahkolla, rauhallisella paikalla golfkentän laidalla. 20 kaikilla mukavuuksilla varustettua paritalohuvilaa, 9 erillishuvilaa sekä upea palvelukokonaisuus niin yritysasiakkaille kuin lomalaisille.

Mökit ja leirintä
Break Sokos Hotel Tahko
+358 10 7629 550 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Break Sokos Hotel Tahko

Tahkon keskustan viihtyisä hotelli palvelee kaiken toiminnan ytimessä. Kolme ravintolaa, Sale -lähikauppa, aulabaari sekä upeat kokous- ja juhlatilat monenlaisiin tapahtumiin.

Hotellit, Kokoukset
Vietti-huoneistot
+ 358 17 483 200 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Vietti-huoneistot

Neljän hengen tasokkaat Vietti-huoneistot Piazzan vieressä, Tahkon sydämessä. Rinteeseen 150m, yöelämään kivenheitto ja kaikki muutkin palvelut aivan äärellään.

Huoneistot
Ukko Huoneet
+358 17 483 230 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Ukko Huoneet

Viihtyisä, 15 huoneen majoituskohde Tahkon ydinkeskustassa. Huoneita 2-5 henkilölle saunalla, parvekkeella tai terassilla sekä hienot rinne- ja järvinäköalat. Persoonallinen vaihtoehto perinteiseen hotelliasumiseen tai kokonaisuutena koko hotelli omalle ryhmälle.

Hotellit, Huoneistot
Tahko Spa Hotel
+358 600 550 148 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Tahko Spa Hotel

Upeat, monikäyttöiset huoneistot arkeen ja juhlaan sekä muunneltavat kokoustilat Tahkon matkailualueen sydämessä.

Hotellit, Kokoukset

Palvelevat ravintolat

Tasokkaasta ravintolatarjonnastaan tunnetulla Tahkolla palvellaan lähes 20 persoonallisen ravintolan voimin aikaisesta aamiaisesta myöhään yöhön. Suurin osa ravintoloista sijaitsee alle 500m päässä kisakeskuksesta ja esimerkiksi uinti- ja juoksuosuuksia on mahdollista seurata leppoisasti terasseilta käsin. Keskustan kohteiden lisäksi kannattaa vierailunsa aikana tutustua ehdottomasti myös Tahkonrinteiden huipulla sijaitseviin rinneravintoloihin, joista koko kaunis järvimaisema avautuu upealla tavalla.

Vaikka ravintoloita onkin paljon, kannattaa ainakin isompien seurueiden tehdä varsinkin illallisvarauksia ennakkoon.

Tutustu!

Löydä suosikkiravintolasi ja tallenna ne omaan reissuvihkoosi.

Lue lisää

Tutustu!

Löydä suosikkisi aktiviteettien ja käyntikohteiden joukosta ja tallenna ne omaan reissuvihkoosi.

Lue lisää

Kesätekemistä koko perheelle

  • Kolme golfkenttää
  • Kaksi frisbeegolfkenttää
  • Upea retkeily- ja maastopyöräilyreitistö
  • 9 alamäkirataa ja hissi huipulle
  • SUP -lautailu & melonta
  • Suomen pisimmät portaat ja näköalatorni
  • Lähiliikuntapuisto & pumptrack
  • Sisäaktiviteettipuisto SuperCorner
  • Kotieläintila
  • Kylpylä, keilahalli, kuntosali, tennis, padel

Muuta hyödyllistä

Esittelyssä

Info

Keskellä Suomea sijaitsevaan Kuopioon on helppo tulla niin lentäen, junalla kuin autollakin. Löydä jatkoyhteydet asemilta ja paikallisliikenteen aikataulut.

 
Artikkelit
11.05.2020

Tahko Kids -kaikenlaista lapsille

Lomalle lasten kanssa? Tahko Kids kokoaa yhteen alueen lomavinkit perheille ja muille lasten kanssa liikkuville.

Aktiviteetit
Bussi- ja Taksiliikenne Hyvönen
+358 500 577 444 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Bussi- ja Taksiliikenne Hyvönen

Nilsiä-Tahko alueella toimiva taksi- ja pienoisbussiyritys palvelee laadukkaalla kalustolla tilausajoista business-luokan palveluihin. Kiinteähintaiset jatkoyhteydet kentältä ja juna-asemalta.

Info
Artikkelit
10.06.2020

Koko perheen mökkiloma on osa suomalaista kulttuuriperimää

Kuopio on reilulla 10 800 kesämökillään koko Suomen mökkivaltaisin kunta. Ei siis ihme, että alueella kesälomiaan viettäneillä on muistoja nimenomaan mökkielämän mukavuudesta.

Blogi, Kesä, Majoitus, Mökit ja leirintä