IRONMAN Finland
Kuopio-Tahko

@Tahko, Finland 14.8.2021

Maailman pohjoisin täysmatkan IRONMAN

Elokuun 14.päivä, 2021 on varmasti hyvin monen ihmisen unelmien täyttymys. Monen paikallisen, monen urheilijan, tsempparin, kotiväen, valmentajan sekä monen yhteistyökumppanin ja tietenkin hyvin monen tapahtumassa ja Tahkon alueella työskentelevän.

Olemme erityisen ylpeitä siitä, että tapahtuman paikaksi valikoitui juuri Tahko, sillä mielestämme tämän upeampaa paikkaa ei näin hienolle tapahtumalle olisi ollut mahdollista löytää mistään muualta.

Koe maailman pohjoisin IRONMAN paikassa, jossa kohtaavat jylhät rinnemaisemat, Järvi-Suomen puhtaimmat vedet ja kaunein luonto sekä huippuluokan palvelut samalla alueella.

Keskellä Suomea sijaitsevan Tahkolle on helppo saapua mistä päin tahansa ja itse alueella liikkuminen on helppoa – kaikki tapahtuman suorituspaikat, majoituskohteet, ravintolat ja oheispalvelut ovat lähellä toisiaan.

Ilmoittaudu mukaan ja jatka sen jälkeen tutustumista alueen palveluihin sekä parhaimpiin tarjouksiin tällä sivulla. Merkkaa suosikkisi sydämellä ja lisää ne omaan reissuvihkoosi. Hyvää matkaa!

Tiesitkö?

Tahkolla on yli 8500 vuodepaikkaa yli 1000 majoituskohteessa.

Löydä sopivin majoitus

Valitsetpa majoituksesi maaliviivan tuntumasta tai hieman väljemmiltä vesiltä, on suurin osa Tahkon majoituskohteista kävelymatkan päässä tapahtumakeskuksesta. Perinteiseen hotellimajoituksen lisäksi alueelta löytyy todella runsas tarjonta kohteita kahden henkilön rantamökeistä tilaviin huoneistoihin ja upeisiin luksushuviloihin. Tahkolle voit siis huoletta ottaa mukaan myös perheen, ystävät ja muut tukijoukot!

Voit tilata majoitusvarauksesi yhteydessä myös lisäpalveluita, kuten esimerkiksi aamiaiset ja muut ateriat tai kauppaostokset majoituskohteeseen toimitettuna, paljun mökin pihaan valmiiksi lämmitettynä, hierojan tai vaikkapa oman kokin. Tutustu parhaimpiin majoitustarjouksiin allaolevista linkeistä. Mitä ikinä tarvitsetkaan, kysäise rohkeasti!

IRONMAN Kuopio-Tahko majoitustarjoukset

Tarjoukset
29.06.2020

Keskusvaraamo TAHKOcom | IRONMAN

Tahkon monipuolisin majoitusvalikoima huoneistoista mökkeihin. Tutustu verkossa ja varaa sopivin majoitus lähes 800 loma-asunnon joukosta. Minimiviipymä 3 vrk.

alk. 88 € / vrk
IRONMAN Finland Kuopio-Tahko
Tarjoukset
13.07.2020

Golden Resort │ IRONMAN

Upea resort -alue 5km päässä Tahkon keskustasta. 20 paritalohuvilaa, 8 erillishuvilaa, ravintolapalvelut ja muut mukavuudet. Golden Resortissa majoitut isommallakin porukalla!

alk. 2047 € / 8 hlöä / 4 vrk
IRONMAN Finland Kuopio-Tahko
Tarjoukset
07.07.2020

Break Sokos Hotel Tahko │ IRONMAN

Varaa huoleton kisamajoituksesi Break Sokos Hotel Tahkolta, aivan IRONMAN Villagen vierestä. Kysy myös lisävuorokausia, to-su minimivarausaika 3 vrk.

alk. 255 € / hlö / 3vrk
IRONMAN Finland Kuopio-Tahko
Tarjoukset
13.07.2020

Vietti-huoneistot │ IRONMAN

Tasokkaat 2-4 henkilön huoneistot aivan IRONMAN kisakylän vieressä. Varaa nopeasti, nämä viedään käsistä!

alk. 1540 € / 4 hlöä / 4 vrk
IRONMAN Finland Kuopio-Tahko
Tarjoukset
24.06.2020

Tahko Spa Hotel | IRONMAN

Nauti Tahko Spa Hotellin palveluista sekä luksusmajoituksesta. Hinta sisältää myös yhden kylpylälipun/hlö. Varaukset puhelimitse tai s-postilla.

alk. 570€ / 3 hlöä / 3 vrk
IRONMAN Finland Kuopio-Tahko

Palvelevat ravintolat

Tasokkaasta ravintolatarjonnastaan tunnetulla Tahkolla palvellaan lähes 20 persoonallisen ravintolan voimin aikaisesta aamiaisesta myöhään yöhön. Suurin osa ravintoloista sijaitsee alle 500m päässä kisakeskuksesta ja esimerkiksi uinti- ja juoksuosuuksia on mahdollista seurata leppoisasti terasseilta käsin. Keskustan kohteiden lisäksi kannattaa vierailunsa aikana tutustua ehdottomasti myös Tahkonrinteiden huipulla sijaitseviin rinneravintoloihin, joista koko kaunis järvimaisema avautuu upealla tavalla.

Vaikka ravintoloita onkin paljon, kannattaa ainakin isompien seurueiden tehdä varsinkin illallisvarauksia ennakkoon.

Tutustu!

Löydä suosikkiravintolasi ja tallenna ne omaan reissuvihkoosi.

Lue lisää

Tutustu!

Löydä suosikkisi aktiviteettien ja käyntikohteiden joukosta ja tallenna ne omaan reissuvihkoosi.

Lue lisää

Kesätekemistä koko perheelle

  • Kolme golfkenttää
  • Kaksi frisbeegolfkenttää
  • Upea retkeily- ja maastopyöräilyreitistö
  • 9 alamäkirataa ja hissi huipulle
  • SUP -lautailu & melonta
  • Suomen pisimmät portaat ja näköalatorni
  • Lähiliikuntapuisto & pumptrack
  • Sisäaktiviteettipuisto SuperCorner
  • Kotieläintila
  • Kylpylä, keilahalli, kuntosali, tennis, padel

Muuta hyödyllistä

Esittelyssä

Info

Keskellä Suomea sijaitsevaan Kuopioon on helppo tulla niin lentäen, junalla kuin autollakin. Löydä jatkoyhteydet asemilta ja paikallisliikenteen aikataulut.

 
Artikkelit
11.05.2020

Tahko Kids -kaikenlaista lapsille

Lomalle lasten kanssa? Tahko Kids kokoaa yhteen alueen lomavinkit perheille ja muille lasten kanssa liikkuville.

Aktiviteetit, Syksy
Bussi- ja Taksiliikenne Hyvönen
+358 500 577 444 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Bussi- ja Taksiliikenne Hyvönen

Nilsiä-Tahko alueella toimiva taksi- ja pienoisbussiyritys palvelee laadukkaalla kalustolla tilausajoista business-luokan palveluihin. Kiinteähintaiset jatkoyhteydet kentältä ja juna-asemalta.

Info
Esittelyssä

Suunnittele matkasi

Etsi itsellesi mieluista tekemistä alueen tai kategorioiden mukaan.Merkkaamalla kortit sydämellä voit selailla niitä myöhemmin reissuvihko-sivulta!