IRONMAN Finland Kuopio-Tahko

IRONMAN Finland
Kuopio-Tahko

@Tahko, Finland 13.8.2022

Maailman pohjoisin täysmatkan IRONMAN

Kestävyysurheilun huiput pääsevät nauttimaan Tahkon upeista olosuhteista jälleen lauantaina 13.8.2022, jolloin alueella järjestetään historian toinen täysmatkan IRONMAN -kilpailu. Koe yksi maailman upeimmista uintireiteistä sekä nousuiltaan vaihtelevissa ja kauniissa maastoissa kulkevat pyörä- ja juoksureitit – sekä kompakti kisakylä puhtaan luonnon keskellä. Tapahtuma järjestetään Tahkolla vuosina 2021-2023.

Tahkolle kannattaa ehdottomasti saapua harjoittelemaan ja lomailemaan jo aiemmin kisaviikolla ja mukaan voi huoletta ottaa myös perheenjäsenet, ystävät ja muut tukijoukot. Kaikki tapahtuman suorituspaikat, majoituskohteet, ravintolat ja oheispalvelut ovat lähellä toisiaan ja keskellä Suomea sijaitsevalle Tahkolle on helppo saapua mistä päin tahansa.

Koe maailman pohjoisin IRONMAN paikassa, jossa kohtaavat jylhät rinnemaisemat, Järvi-Suomen puhtaimmat vedet ja kaunein luonto sekä huippuluokan palvelut samalla alueella.

Tiesitkö?

Tahkolla on yli 8500 vuodepaikkaa yli 1000 majoituskohteessa.

IRONMAN Finland Kuopio-Tahko majoitus

Valitsetpa majoituksesi maaliviivan tuntumasta tai hieman väljemmiltä vesiltä, on suurin osa Tahkon majoituskohteista kävelymatkan päässä tapahtumakeskuksesta. Perinteiseen hotellimajoituksen lisäksi alueelta löytyy todella runsas tarjonta kohteita kahden henkilön rantamökeistä tilaviin huoneistoihin ja upeisiin luksushuviloihin. Tahkolle voit siis huoletta ottaa mukaan myös perheen, ystävät ja muut tukijoukot!

Voit tilata majoitusvarauksesi yhteydessä myös lisäpalveluita, kuten esimerkiksi aamiaiset ja muut ateriat tai kauppaostokset majoituskohteeseen toimitettuna, paljun mökin pihaan valmiiksi lämmitettynä, hierojan tai vaikkapa oman kokin. Mitä ikinä tarvitsetkaan, kysäise lisätietoja majoitusvarausta tehdessäsi!

HOTELLIMAJOITUS TAPAHTUMAN YTIMESSÄ

Break Sokos Hotel Tahkossa majoitut kisatunnelman ja palveluiden äärellä. Osassa huoneista oma sauna ja/tai parveke, perhehuoneissa myös tilava parvi. Aamiainen, viisi ravintolaa ja lähikauppa samassa rakennuksessa.

 • Hinnat alk. 270 €/hlö/3vrk/2 hh:ssa, voimassa 9.-15.8.2022
Tutustu ja varaa

HUONEISTOHOTELLI VAIHTOALUEEN VIERESSÄ

Kompaktit huoneistot uinnin maalin ja vaihtoalueen vieressä, noin 700m päässä tapahtumakeskuksesta ja maalialueesta. Eri kokoisia vaihtoehtoja 2 henkilön huoneistoista 12 henkilön penthouseen. Huom! Kohde jää pyöräreitin sulkualueen sisälle, joten sinne ei ole mahdollista liikkua autolla kilpailupäivänä klo 7.30-17.30 välisenä aikana.

Tutustu ja varaa

UPEAT HUVILAT ISOMMALLEKIN PORUKALLE

Tahko Golden Resortissa majoitut tilavasti myös isomman seurueen kanssa ja keskityt silti kilpailuun omassa rauhassasi. Laatua arvostaville – kaikilla mukavuuksilla!

 • Hinnat alk. 74 €/hlö/vrk/8hh – 198 €/hlö/2 vrk/10hh
Tutustu ja varaa

MÖKIT, HUONEISTOT – MITÄ VAIN TAHKOLTA!

Tahkon Keskusvaraamon kaupasta löydät lähes 800 kohdetta. Mökit, huvilat, huoneistot, lähellä, kaukana, yhdelle, kahdelle, perheelle, porukalle, rannalla, keskustassa – sinä valitset!

Tutustu ja varaa

Palvelevat ravintolat

Tasokkaasta ravintolatarjonnastaan tunnetulla Tahkolla palvellaan lähes 20 persoonallisen ravintolan voimin aikaisesta aamiaisesta myöhään yöhön. Suurin osa ravintoloista sijaitsee alle 500m päässä kisakeskuksesta ja esimerkiksi uinti- ja juoksuosuuksia on mahdollista seurata leppoisasti terasseilta käsin. Keskustan kohteiden lisäksi kannattaa vierailunsa aikana tutustua ehdottomasti myös Tahkonrinteiden huipulla sijaitseviin rinneravintoloihin, joista koko kaunis järvimaisema avautuu upealla tavalla.

Vaikka ravintoloita onkin paljon, kannattaa ainakin isompien seurueiden tehdä varsinkin illallisvarauksia ennakkoon.

Tutustu!

Löydä suosikkiravintolasi ja varaa kisaviikon ruokailut jo ennakkoon!

Lue lisää

Parasta Tahkon kesässä

Auringossa välkehtivien vesialueiden syleilemässä Tahkon matkailukeskuksessa nautitaan puhtaasta luonnosta, monipuolisista aktiviteeteista ja leppoisasta järvielämästä.

Idyllinen matkailukeskus tarjoaa kolmisenkymmentä erilaista aktiviteettia ympäri vuoden. Uniikkien luonto- ja maastopyöräilyreittien lisäksi yksi erikoisimmista elämyksistä ovat Suomen pisimmät portaat, joita pitkin nousua Tahkovuoren huipulle kertyy kilometrin verran. Huipulta avautuvat kauniit maisemat järvien, golfkenttien ja lomamökkien ylle.

Tutustu!

Koe unohtumaton yhdistelmä sporttia, seikkailua ja nautiskelua.

Lue lisää

Kesätekemistä koko perheelle

 • Kolme golfkenttää
 • Kaksi frisbeegolfkenttää
 • Upea retkeily- ja maastopyöräilyreitistö
 • 7 alamäkirataa ja hissi huipulle
 • SUP -lautailu & melonta
 • Suomen pisimmät portaat ja näköalatorni
 • Lähiliikuntapuisto & pumptrack
 • Sisäaktiviteettipuisto SuperCorner
 • Kotieläintila & issikkasafarit
 • Ratsastuskeskus
 • Kylpylä, keilahalli, kuntosali, tennis, padel

Muuta hyödyllistä

Esittelyssä

Info

Yritykset

Bussi- ja Taksiliikenne Hyvönen

Esittelyssä

Suunnittele matkasi