IRONMAN Finland
Kuopio-Tahko

@Tahko, Finland 14.8.2021

Maailman pohjoisin täysmatkan IRONMAN

Elokuun 14.päivä, 2021 on varmasti hyvin monen ihmisen unelmien täyttymys. Monen paikallisen, monen urheilijan, tsempparin, kotiväen, valmentajan sekä monen yhteistyökumppanin ja tietenkin hyvin monen tapahtumassa ja Tahkon alueella työskentelevän.

Olemme erityisen ylpeitä siitä, että tapahtuman paikaksi valikoitui juuri Tahko, sillä mielestämme tämän upeampaa paikkaa ei näin hienolle tapahtumalle olisi ollut mahdollista löytää mistään muualta. Tapahtuma järjestetään Tahkolla vuosina 2021-2023.

Koe maailman pohjoisin IRONMAN paikassa, jossa kohtaavat jylhät rinnemaisemat, Järvi-Suomen puhtaimmat vedet ja kaunein luonto sekä huippuluokan palvelut samalla alueella.

Keskellä Suomea sijaitsevan Tahkolle on helppo saapua mistä päin tahansa ja itse alueella liikkuminen on helppoa – kaikki tapahtuman suorituspaikat, majoituskohteet, ravintolat ja oheispalvelut ovat lähellä toisiaan.

Ilmoittaudu mukaan ja jatka sen jälkeen tutustumista alueen palveluihin sekä parhaimpiin tarjouksiin tällä sivulla. Merkkaa suosikkisi sydämellä ja lisää ne omaan reissuvihkoosi. Hyvää matkaa!

Tiesitkö?

Tahkolla on yli 8500 vuodepaikkaa yli 1000 majoituskohteessa.

Löydä sopivin majoitus

Valitsetpa majoituksesi maaliviivan tuntumasta tai hieman väljemmiltä vesiltä, on suurin osa Tahkon majoituskohteista kävelymatkan päässä tapahtumakeskuksesta. Perinteiseen hotellimajoituksen lisäksi alueelta löytyy todella runsas tarjonta kohteita kahden henkilön rantamökeistä tilaviin huoneistoihin ja upeisiin luksushuviloihin. Tahkolle voit siis huoletta ottaa mukaan myös perheen, ystävät ja muut tukijoukot!

Voit tilata majoitusvarauksesi yhteydessä myös lisäpalveluita, kuten esimerkiksi aamiaiset ja muut ateriat tai kauppaostokset majoituskohteeseen toimitettuna, paljun mökin pihaan valmiiksi lämmitettynä, hierojan tai vaikkapa oman kokin. Tutustu parhaimpiin majoitustarjouksiin allaolevista linkeistä. Mitä ikinä tarvitsetkaan, kysäise rohkeasti!

IRONMAN Kuopio-Tahko majoitustarjoukset

Tarjoukset

Keskusvaraamo TAHKOcom, Tahkovuori

Keskusvaraamo TAHKOcom | IRONMAN

Tarjoukset

Golden Resort, Tahkovuori

Golden Resort │ IRONMAN

Palvelevat ravintolat

Tasokkaasta ravintolatarjonnastaan tunnetulla Tahkolla palvellaan lähes 20 persoonallisen ravintolan voimin aikaisesta aamiaisesta myöhään yöhön. Suurin osa ravintoloista sijaitsee alle 500m päässä kisakeskuksesta ja esimerkiksi uinti- ja juoksuosuuksia on mahdollista seurata leppoisasti terasseilta käsin. Keskustan kohteiden lisäksi kannattaa vierailunsa aikana tutustua ehdottomasti myös Tahkonrinteiden huipulla sijaitseviin rinneravintoloihin, joista koko kaunis järvimaisema avautuu upealla tavalla.

Vaikka ravintoloita onkin paljon, kannattaa ainakin isompien seurueiden tehdä varsinkin illallisvarauksia ennakkoon.

Tutustu!

Löydä suosikkiravintolasi ja tallenna ne omaan reissuvihkoosi.

Lue lisää

Parasta Tahkon kesässä

Auringossa välkehtivien vesialueiden syleilemässä Tahkon matkailukeskuksessa nautitaan puhtaasta luonnosta, monipuolisista aktiviteeteista ja leppoisasta järvielämästä.

Idyllinen matkailukeskus tarjoaa kolmisenkymmentä erilaista aktiviteettia ympäri vuoden. Uniikkien luonto- ja maastopyöräilyreittien lisäksi yksi erikoisimmista elämyksistä ovat Suomen pisimmät portaat, joita pitkin nousua Tahkovuoren huipulle kertyy kilometrin verran. Huipulta avautuvat kauniit maisemat järvien, golfkenttien ja lomamökkien ylle.

Tutustu!

Löydä suosikkisi aktiviteettien ja käyntikohteiden joukosta ja tallenna ne omaan reissuvihkoosi.

Lue lisää

Kesätekemistä koko perheelle

 • Kolme golfkenttää
 • Kaksi frisbeegolfkenttää
 • Upea retkeily- ja maastopyöräilyreitistö
 • 9 alamäkirataa ja hissi huipulle
 • SUP -lautailu & melonta
 • Suomen pisimmät portaat ja näköalatorni
 • Lähiliikuntapuisto & pumptrack
 • Sisäaktiviteettipuisto SuperCorner
 • Kotieläintila & issikkasafarit
 • Ratsastuskeskus
 • Kylpylä, keilahalli, kuntosali, tennis, padel

Muuta hyödyllistä

Esittelyssä

Info

Yritykset

Bussi- ja Taksiliikenne Hyvönen

Esittelyssä

Suunnittele matkasi