Ladataan Tapahtumat

← Takaisin näkymään Tapahtumat

Tahkonrinteet

+ Google Map
Tahkolaaksontie 1
TAHKOVUORI, 73310 Suomi
029 170 7030 www.tahkonrinteet.fi

Tahkonrinteiden tapahtumat riemastuttavat läpi vuoden!

Hiihtolomien viikko-ohjelmat, Pääsiäisen rinnekarnevaalit, korkeatasoiset alppikisat ja -leirit sekä rennommat skabat viihdyttävät talvisin ja kesäkaudella haasteita tarjoilevat muun muassa Tahko Trail, Tahko MTB, Tahko Vuorijuoksu sekä useat frisbeegolfkisat rinnealueen Tahko DiscGolfParkissa. Myös syyslomaviikoilla on tarjolla ohjattua toimintaa niin lapsille kuin aikuisillekin!

Tervetuloa Tahkolle ja Tahkonrinteille!

Tahko rinteet logo.

huhtikuu 2020

Peruttu: Rinnepiknik

12 huhtikuun klo 12:00 - 15:00
Tahkonrinteet, Tahkolaaksontie 1
TAHKOVUORI, 73310 Suomi
+ Google Map
Ilmainen

EDIT 13.3.2020: Tahkon Härvelikisa on peruttu hallituksen suositusten mukaisesti. Myös muut pääsiäissunnuntain perinteiset rinnetapahtumat on peruttu tältä vuodelta.  Herkkusuiden keväinen toivetapahtuma, jossa kilpaillaan houkuttelevimmasta kattauksesta ja parhaista tarjoilusta. Tapahtumapaikkana toimii Tahkon Lastenrinteen alaosa, josta voi samalla seurata muita pääsiäissunnuntain rinnekarkeloita. Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta, ilmoittautuminen etukäteen: skischool(at)tahko.com. Pöytiä on rajallinen määrä, muista ilmoittautua ajoissa.

Lue lisää »

Peruttu: Lasten naamiaislasku

12 huhtikuun klo 12:00 - 12:30
Tahkonrinteet, Tahkolaaksontie 1
TAHKOVUORI, 73310 Suomi
+ Google Map
Ilmainen

EDIT 13.3.2020: Tahkon Härvelikisa on peruttu hallituksen suositusten mukaisesti. Myös muut pääsiäissunnuntain perinteiset rinnetapahtumat on peruttu tältä vuodelta.  Perinteinen lasten naamiaislasku Lastenrinteen alaosassa, mattohissin luona klo 12:00. Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja laske juuri sellaisessa asussa, missä olet aina halunnut laskea! Jokainen osallistuja palkitaan, parhaille asuille luvassa erikoispalkintoja! Tapahtuma on maksuton, ilmoittautuminen Tahkonrinteiden Hiihtokoulun Meeting Pointilla klo 11:00-11:30.  

Lue lisää »

Peruttu: Härvelikisa 2020

12 huhtikuun klo 13:30 - 14:00
Tahkonrinteet, Tahkolaaksontie 1
TAHKOVUORI, 73310 Suomi
+ Google Map
Ilmainen

EDIT 13.3.2020: Tahkon Härvelikisa on peruttu hallituksen suositusten mukaisesti. Myös muut pääsiäissunnuntain perinteiset rinnetapahtumat on peruttu tältä vuodelta.  ** Kootkaa joukkue, ideoikaa ja rakentakaa Härveli + keksikää porukalle nimi! Joukkueessa saa olla enintään 8 henkilöä ja teemahan voi olla mitä hullunkurisempi - sen parempi! Härvelissä tulee olla jarrut -> sillä lasketaan Tahkon Lastenrinteen alaosaa. Musiikkia, aurinkoa, härveleitä ja kevätmeininkiä - sekä voittajille huippupalkintoja! Merkkaa kalenteriin ja ilmoittaudu mukaan sähköpostitse skischool(at)tahko.com. Härvelien kanssa on oltava paikan päällä viimeistään klo 13:00.

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat