Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tapahtuma navigointi

When Four Is One, Eleto!

syyskuu 20 klo 22:00

Ilmainen
When Four Is One, ELETO!

When Four Is One & ELETO! | Henry´s pub Kuopio | pe 20.9.2019 ovet klo 22 – showtime 23 – Vapaa pääsy! | K18

Kuopiolainen When Four Is One on soittanut toistakymmentä vuotta yhdessä eri nimillä ja kokoonpanoilla, kunnes parisen vuotta sitten riveihin asteli filippiiniläinen Sammy ”Faith” Asuncion. Sammy on tehnyt musiikkia yli 40 vuotta ja soittanut lukuisissa yhtyeissä vuosikymmenien aikana, tehnyt toistakymmentä levyä ja videot ovat saaneet miljoonia katselukertoja mm. Youtubessa. Savon suunnalla ollaan operoitu vasta muutamia keikkoja tällä kokoonpanolla, mutta palaute on ollut positiivista. Bändi soittaa omien sanojensa mukaisesti bluesrockmetalfunkia ja repertuaarista löytyy sekä omia kappaleita, että cover-klassikoita.

Ensimmäisellä hiljattain julkaistulla nauhoituksella kuullaan Richie Havensin ”Freedom”, Freddie Kingin ”Going down” sekä oma biisi ”Go your way”.

ELETO! on uusi kuopiolainen viisihenkinen kokoonpano, joka soittaa pop- ja rock-klassikoita Eppu Normaalista aina Haloo Helsinkiin ja Dingosta Juha Tapioon. Välillä kuullaan myös bändin omaa tuotantoa. Bändin jäsenet ovat syntyneet neljällä eri vuosikymmenellä – yhdistävänä tekijänä tietenkin rakkaus hyvään musiikkiin.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
syyskuu 20
Aika:
22:00
Hinta:
Ilmainen
Tapahtumaluokat:
, , ,
Kotisivu:
Siirry kotisivuille

Tapahtumapaikka

Henry´s Pub
Kauppakatu 18
Kuopio, Suomi 70100
+ Google Map
Puhelin:
044 7757170
Kotisivu:
Siirry kotisivuille