Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Watercross Tahko 2019

heinäkuu 20 klo 12:00

5€ – 10€

Pohjoisessa Suomessa lähes kansallislajin asemassa oleva Watercross rantautuu viimein myös Tahkolle ja lauantaina 20.7.2019 luvassa onkin vauhtia ja viihdettä niin että tuntuu!

Watercross on suljetulla vesialueella ajettava moottorikelkkakilpailu, jossa poijuin merkatuilla radalla ajaa 2-3 kuljettajaa kerrallaan. Tahkolla kilpailu ajetaan Tahkolahdella, uimarannan ja Tahkon sillan välisellä alueella, joka sopiikin erinomaisesti myös tälle uudelle lajille.

Tahkon kisan virallinen katselualue tulee sijoittumaan kisarinteiden juurelle, jossa kuski kuskia vastaan ajettavaa kisaa voi seurata paitsi aitiopaikalta, myös livenä screeniltä. Paikan päälle saapuvien on kätevintä ajaa auto joko Tahkolaaksontien parkkialueelle, josta jalkaisin rinteiden juurella kulkevaa tietä noin 200m matka pääkatsomoon. Tapahtuman liput ovat myynnissä osoitteessa www.livesports.fi ja peruslippujen lisäksi myynnissä on myös kaiken kattavia VIP -lippuja ruokailuineen, saunoineen ja iltabileineen.

Kisat alkavat klo 12:00 ja Superfinaalit noin klo 16:00.  Pääkatsomossa on koko päivän ajan tarjolla musiikkia, armotonta kilvanajoa parhailla katselupaikoilla, anniskelualue, ravintolapisteet, jättiscreenit, näytteilleasettajia. Tule siis nauttimaan kesän hurjimmasta tapahtumasta Tahkolle!

Tahko Watercross liput Tahkonrinteiden pääkatselualueelle

  • Aikuiset 10 €
  • Lapset 7-15v. 5 €
  • VIP -passi 68,12 €
    • Kruunaa katselukokemuksesi VIP-Passilla, johon sisältyy:
      VIP-Anniskelualue, jumboscreen, VIP-Paljut & sauna, kaksi drinkkilippua & laadukasta street foodia sekä VIP-sisäänpääsy ja -15% aleranneke Ravintola Kunkun jatkobileisiin, legendaarisen Hausmyllyn keikalle.

Tapahtuman virallisia iltabileitä juhlitaan siis Kunkussa, jossa esiintyy Hausmylly ( liput 12 €, paitsi Watercross Tahkon VIP -lipulla myös iltabileet sis. hintaan ). Kunkku on avoinna jo päivällä klo 11 alkaen ja tarjolla on monenlaista purtavaa sekä kylmää juomaa.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
heinäkuu 20
Aika:
12:00
Hinta:
5€ – 10€
Tapahtumaluokat:
, , , , , ,
Kotisivu:
Siirry kotisivuille

Tapahtumapaikka

Tahkonrinteet
Tahkolaaksontie 1
TAHKOVUORI, 73310 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
029 170 7030
Kotisivu:
Siirry kotisivuille