Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tuulahdus Wienistä

29.6. klo 13:00 - 14:00

Oopperalaulaja Sanna Matinniemen ja pianisti Jenna Ristilän konsertti Aholansaaressa. Konsertti järjestetään yhteistyössä Nilsiän musiikinystävät ry:n kanssa.

Konsertin käsiohjelman hinta on 20€, käsiohjelman voi ostaa Aholansaaren vastaanotosta ja hinta sisältää myös laivalipun sekä pääsyn Paavon pirttiin.

Laiva Aholansaareen lähtee Sääskiniemen laivalaiturilta klo 10.00 ja 12.00. Paluukyydit lähtevät klo 15.00, 15.45 ja 17.45.

Sanna Matinniemi on oopperalaulaja, äänialaltaan jugendlich-dramaattinen sopraano. Matinniemi opiskeli Wienissä Universität für Musik und darstellende Kunst-yliopistossa, josta hän valmistui korkeimmin mahdollisin arvosanoin. Oopperatöidensä lisäksi Matinniemi esiintyy orkesterisolistina ympäri Eurooppaa.

Jenna Ristilä on savonlinnalaislähtöinen pianisti. Parhaillaan Ristilä tekee taiteellista tohtorintutkintoa Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa aiheenaan suomalaiset säveltäjänaiset 1800-luvulta nykypäivään. Tutkimuksen lisäksi Ristilä työskentelee freelancerina enimmäkseen laulajien kanssa, sekä opettaa pianonsoittoa.

Tapahtumakalenteriin
Suunnittele matkasi Icon pinboardReissuvihko Icon pinboard