Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

The Flaming Sideburns

2.11.2019 klo 22:00

18€ – 20€

The Flaming Sideburns |  Henry´s Pub Kuopio |  La 2.11.2019 ovet klo 22 – showtime 23 | K18

Intensiivisistä ja hurmoksellisista keikoistaan tunnettu The Flaming Sideburns esiintyy Kuopion Henry´s Pubissa lauantaina 2. marraskuuta.

The Flaming Sideburns nousi kansainvälisen garagerock-buumin huipulle 2000-luvun alussa ja saavutti vannoutuneen fanikunnan ympäri maailman. Menestyslevy ”Hallelujah Rock’n’rollahin” julkaisun jälkeen yhtyeen kitaristi Arimatti Jutila muutti Yhdysvaltoihin, ja bändi jatkoi uraansa vaihtelevilla kokoonpanoilla. Vuonna 2018 The Flaming Sideburnsin alkuperäisjäsenet — Eduardo Martinez, Jukka Suksi, Arimatti Jutila, Marko Perälä ja Jarkko Jokelainen — yhdistivät jälleen voimansa, ja bändi keikkaili Britanniassa, Espanjassa ja Pohjolassa. Yleisöä oli monin paikoin kuin 2000-luvun alkuvuosina, ja muun muassa viimesyksyinen Tavastian-keikka oli loppuunmyyty.

Vahvan paluun tehnyt The Flaming Sideburns tarjoili tänä kesänä myös yllätyksen: uusin single ”Soulshaking” on yhtyeen alkuperäiskokoonpanon ensimmäinen kappale 18 vuoteen.
”Soulshaking”-singlen on tuottanut Jürgen Hendlmeier, joka vastasi aikanaan myös yhtyeen ”Hallelujah Rock’n’rollah” -klassikkolevyn äänimaisemasta. The Flaming Sideburns on tallentanut rock-kappaleen elävänä ja kesyttämättömänä sekä liuottanut mukaan lanteet liikkeelle saavaa sielukkuutta — yhdistelmä, joka on toiminut yhtyeen alusta saakka. Ja lisää on tulossa…!

Liput tulevat myyntiin Henkkaan, nettisivuille www.henryspub.net sekä CafeSavottaan ja Lukemalle.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
2.11.2019
Aika:
22:00
Hinta:
18€ – 20€
Tapahtumaluokat:
, , ,
Kotisivu:
Siirry kotisivuille

Tapahtumapaikka

Henry´s Pub
Kauppakatu 18
Kuopio, Suomi 70100
+ Google Map
Puhelin:
044 7757170
Kotisivu:
Siirry kotisivuille