Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Recurring Event Tapahtuman sarja: Taste Savo Lähiruokapuoti

Taste Savo Lähiruokapuoti

08.05.2021 klo 10:00 - 19:00

Hae lahjat sekä parhaat lahjaideat äideille ja muihin kevään juhliin Taste Savon lähiruokapuodista! Pop up -puoti palvelee Kauppakeskus Matkuksen aukiolojen mukaisesti. Lähiruokapuodin löydät Matkuksen ensimmäisestä kerroksesta, Suomalaisen Kirjakaupan edustalta.

Aukioloajat

  • Perjantaina 7.5. klo 10-20
  • Lauantaina 8.5. klo 10-19

Taste Savon pop up-myymälästä löydät esimerkiksi keväiset kuplivat ja muut pohjoissavolaiset juomat, käsitöitä, pohjoissavolaista designia, tilameijerin tuotteita, hunajaa, jauhoja ja hilloja – ja ties vaikka mitä kaunista ja maittavaa. Lahjakortteja paikallisiin palveluihin on myös ostettavissa pop up -puodista. Myymälän kaikki tuotteet ovat Pohjois-Savon alueelta, joten ostamalla tuet paikallisista ja vastuullisesti tuotettua lähiruokaa. Parhaat tuotteet niin arkeen kuin juhlaankin!

Matkuksen pop up -tapahtumat ja myymälät ovat osa European Region of Gastronomy Kuopio Region 2020–21-juhlavuoden ohjelmaa. Juhlavuotena Kuopio ja Pohjois-Savo ovat mualiman kulinaarinen napa. ERG-tunnus viestii vastuullisesti tuotetun laadukkaan, yrittäjyyttä tukevan ja paikallisen ruokakulttuurin puolesta ja se myönnetään Euroopassa yhdelle tai useammalle alueelle vuosittain. Pohjois-Savolle tunnustus myönnettiin vuosille 2020–2021 – ensimmäisenä Suomessa.

Tapahtumapaikka

Kauppakeskus Matkus
Matkuksentie 60
Kuopio, 70800 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Suunnittele matkasi Reissuvihko