Ladataan Tapahtumat

Peruttu: Tankkien kesä

maaliskuu 6 klo 18:00

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Edit 12.2.2021: Kuopion kaupunginteatteri peruu esitystoimintansa 22.3.2021 saakka lukuun ottamatta Neito kulkee vetten päällä -esityksiä, jotka esitetään 19 hengen yleisölle. Lipun ostaneet saavat tekstiviestin, jossa kerrotaan kuinka toimia lippuhyvitysten ja -vaihtojen suhteen. Lisätietoja löytyy myös Kuopion kaupunginteatterin verkkosivuilta>>

***************

Tankkien kesä Kuopion kaupunginteatterissa.

Tankkien kesä kertoo ystävyydestä, suurista iloista ja suruista, väkevistä tapahtumista kohtalokkaina aikoina. Sen aikajänne sitoo jatkosodan ja vuoden 1968 Prahan tapahtumat kertomukseksi syyllisyydestä, muistamisesta, selviytymisestä ja anteeksiannosta.

Sodan loppumisesta on yli 75 vuotta, mutta edelleen me kannamme sen vaikutuksia sieluissamme. Tankkien kesä kertoo menneestä ajasta ja menneestä Kuopiosta, jolla on edelleen suuri vaikutus meihin kaikkiin.

Tankkien kesä on dramatisointi suositusta Sirpa Kähkösen Kuopio-sarjasta. Se kertoo romaaneista tutuista Tuomen sisaruksista sekä puutalokortteleista, jotka yrittävät selvitä ja toipua vaikeista sota-ajoista. Näytelmän pohjana on käytetty romaaneja Neidonkenkä, Hietakehto ja Tankkien kesä.

Lue lisää! >>

Osta liput! >>

Tiedot

Päivämäärä:
maaliskuu 6
Aika:
18:00
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
https://kuopionkaupunginteatteri.fi/tankkienkesa

Tapahtumapaikka

Kuopion Kaupunginteatteri
Niiralankatu 2
Kuopio, 70600 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
0600 96100 (1,98€/min+pvm)
Kotisivu:
http://kuopionkaupunginteatteri.fi/