Ladataan Tapahtumat

Peruttu: Tahko ExtremeRun 2021

huhtikuu 10 klo 12:30 - 16:00

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

EDIT 19.2.2021: Tapahtuma on peruttu koronatilanteen vuoksi.

ExtremeRun -kauden avaava tapahtuma oli suunniteltu juostavan Tahkolla lauantaina 10.4.2021, mutta epävarman tilanteen vuoksi tapahtuma on nyt peruttu. Kaikki jo maksetut osallistumiset siirtyvät tuleviin tapahtumiin, lue lisää osoitteesta extremerun.fi

****

Kyseessä on kaiken kuntoisia suomalaisia jo vuodesta 2010 saakka liikuttanut ja viihdyttänyt hyvän mielen juoksutapahtuma, joka järjestetään usealla eri paikkakunnalla ympäri Suomea. Vuosittain tapahtumiin osallistuu yhteensä noin 10 000 osallistujaa.

Tahkon tapahtuman keskipisteenä toimii Ravintola Piazzan edustalle nouseva lähtö- ja maalialue, josta monenlaisia elementtejä sekä esteitä sisältävä rata on perinteisesti suuntautunut Tahkolahden rannoille, jäälle sekä osittain myös rinteeseen saakka. Reitti tarkentuu sääolosuhteiden mukaisesti, seuraa uutisointia @extremerun -somessa.

ExtremeRun-tapahtumien tarkoituksena on saada kaikki liikkumaan ja pitää hauskaa. Voit päättää, osallistutko kilpa- vai hupisarjaan ja edetä haluamasi matkan haluamallasi vauhdilla. Pukeutua voit sporttisesti tai hauskasti. Tärkeintä on, että olet mukana.

Tiedot

Päivämäärä:
huhtikuu 10
Aika:
12:30 - 16:00
Kotisivu:
https://www.extremerun.fi/

Tapahtumapaikka

Tahko
Sääskiniementie 560
TAHKOVUORI, 73310 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
www.kuopiotahko.fi/tahko