Ladataan Tapahtumat

Syysloman suunnistusseikkailu

9 lokakuun - 25 lokakuun

Ilmainen

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lähde omatoimiselle seikkailulle Tahkolla ja löydä kaikki Onni Oravan ja Wernerin lempipaikkoihinsa kätkemät rastit! Maksuton syysloman suunnistusseikkailu on avoinna 9.-25.10.2020 ja se sopii kaikenikäisille lapsille ja nuorille.

Miten seikkailu toimii?

Hae oma seikkailukarttasi Break Sokos Hotel Tahkon vastaanotosta ( 24/7) Tahkonrinteiden lipunmyynnistä (arkisin 8-15.30) tai välinevuokraamo SkiMac Tirolista ja lähde seikkailulle oman aikataulusi mukaan. Kartalle on merkitty viisi mielenkiintoista paikkaa, joissa voit käydä lomasi aikana, omaan tahtiisi. Voit kiertää kaikki tai vain osan – osallistut silti arvontaan kartan palauttaessasi!

Seikkailun jälkeen kartta palautetaan mihin tahansa edellämainituista karttojen noutopisteestä – sinun yhteystiedoillasi varustettuna. Kaikkien kartan palauttaneiden kesken arvotaan pääpalkintona Break Sokos Hotel Tahkon majoituslahjakortti ( 2+2 henkilölle ) & Tahkonrinteiden rinnelippusetti ( päiväliput 2+2 henkilölle ) sekä lisäksi tuotepalkintoja.

Arvonta suoritetaan suunnistusseikkailun päätyttyä, viikolla 44 ja kaikkiin voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Lisätietoja saat karttojen noutopisteestä – hauskaa seikkailua!

Tiedot

Alkaa:
9 lokakuun
Loppuu:
25 lokakuun
Hinta:
Ilmainen
Tapahtumaluokat:
, , ,

Tapahtumapaikka

Tahko
Sääskiniementie 560
TAHKOVUORI, 73310 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
www.kuopiotahko.fi/tahko