Ladataan Tapahtumat

Sunsets Kuopio

elokuu 6 - elokuu 7

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sunsets Kuopio järjestetään Kuopion sataman alueella 6.-7.8.2021.

Sunsets Kuopio on Suomen suurin urheilun ja viihteen ilmaistapahtuma, joka kokoaa Kuopioon osallistujia yli kymmenestä eri lajista. Eri lajitapahtumat täyttävät koko Kuopion satama-alueen, jossa nähdään jälleen hieno kattaus tekemistä, viihdettä ja artisteja. Yleisölle tapahtuma on maksuton, tervetuloa viihtymään!

Beach volley pelaajat ottelevat valkoisella hiekalla sekä kansainvälisessä kutsuturnauksessa että yrityssarjassa, katukoriksessa pelataan 3×3 SM -osakilpailussa ja taistellaan tennisturnauksen voitosta. Tapahtumassa ratkotaan muun muassa liaanihypyn Suomen mestaruus ja otellaan myös AirBadmintonin World Federation -testiturnaus. Nordic Gourmetin Street Food Corner pitää huolen, että nälkä ei pääse yllättämään tapahtuman aikana.

Uutuuksina mukaan tulevat Padel, Hyvän Olon Kylä, Frisbeegolf, Beach Pesis. Tekemistä löytyy perheen pienimmillekin, kun Lelukauppa Partanen luo lastenmaailman satamatorin nurmelle. Iltabileissä tunnelmaa vauhdittavat Niila, Jukka Poika, Younghearted ja Mikael Gabriel. Yleisölle kaikki tämä on nähtävissä ja koettavissa maksutta!

VIP-lipulla pääset seuraamaan tapahtumaa aitiopaikalta, rentoutumaan saunamaailmassa ja porealtaissa sekä juhlimaan Dress White -teemabileissä. VIP-lippuun sisältyy Nordic Gourmetin tarjoilema ruoka kumpanakin päivänä, katujunakierros Kuopion ympäri sekä risteily Roll M/S Princess -laivalla. VIP-liput oikeuttavat pääsyyn VIP-alueelle perjantaina ja lauantaina.

Lue lisää:

Tiedot

Alkaa:
elokuu 6
Loppuu:
elokuu 7
Tapahtumaluokat:
, , , ,
Kotisivu:
https://www.sunsetskuopio.com/

Tapahtumapaikka

Satamatori
Kauppakatu 1
Kuopio, 70100 Suomi
+ Google Map