Ladataan Tapahtumat

Stand Up Kevät 2022 – Grönroos, Mujunen, Pettersson

huhtikuu 16 klo 19:00

25€

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kotimaiset huippukoomikot nousevat Maximin lavalle lauantaina 16. huhtikuuta klo 19 alkaen.

”Hyvät naiset ja herrat: Jape “who’s your daddy” Grönroos! TV:stä, kotisohvalta ja ratsiasta tutun Japen lämpö on vertaansa vailla: Jape on Suomikomiikan vanha pieru, jonka jäljiltä jopa vessanpöntönreunus on lämmin vielä ensi joulunakin!

Robert Petterssonin komiikka on nerokasta hiippailua mauttomuuden tuolla puolen. Kuin helpottava sukellus kollektiivisen alitajuntamme syvään päähän, jossa katsoja saa vihdoinkin nauraa sille mille ei muka saisi nauraa. Täydellinen yhdistelmä syntiä ja sympatiaa. Tämän mustan ritarin haarniska on pehmeä, sielu vaahtokarkin värinen ja se saa paatuneimmankin tiukkapipon nielemään koko lastin hämmentyneenä, mutta onnellisena.

Tommi Mujunen on Suomikomiikan shamppanja: kesäisen kevyt tunnelman nostaja ja juhlien elävöittäjä, joka kuplii ja kuohuu, pirskahtelee ja piristää. Tämän leikkisän pikkuoravan ilkikurisuus on aina hyväntahtoista ja piikittely sydämellistä. Tommi on kuin leikki-ikäinen sarjakuvasankari, jonka kyydissä paatuneinkin murjottaja näkee valon. Kippis!”

Liput

Tiedot

Päivämäärä:
huhtikuu 16
Aika:
19:00
Hinta:
25€
Tapahtumaluokat:
, , ,
Kotisivu:
https://www.maximkuopio.fi/tapahtuma/stand-up-kevat-2022-jape-gronroos-jussi-simola-ja-tommi-mujunen/

Tapahtumapaikka

Ohjelmaravintola Maxim
Haapaniemenkatu 34
Kuopio, 70110
+ Google Map
Kotisivu:
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Suunnittele matkasi Reissuvihko