Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Peruttu: Snow Volley Tahko

4 huhtikuun

EDIT 17.3.2020: Valitettavasti joudumme peruuttamaan turnauksen eilen annettujen poikkeustilamääräysten vuoksi. Lämpimästi tervetuloa Snow Volley-turnaukseen keväällä 2021 – lisää tietoja ajankohdasta myöhemmin turnaussivuilla ja somessa.

Mikäli olitte ilmoittautuneet ja joukkueesi ehtinyt maksaa jo osallistumismaksun – maksupalautuksen saatte täyttämällä 30.3.2020 mennessä tiedot Puijo Volleyn sivuilla >>

Kuopiosta Tahkolle siirtynyt, leppoisa lentopalloturnaus järjestetään Tahkon keskustassa huhtikuun ensimmäisenä lauantaina 4.4.2020! Tule pitämään hauskaa lentisjoukkueella, biitsiporukalla tai opiskelija-, työ- tai ystäväporukan kesken; Snow Volley pelataan lumella 3 vastaan 3 ja lentopallokosketuksilla!

Turnauksessa pelataan naisten ja miesten kilpasarjat sekä harrastesarja. Turnauksen järjestävät yhteistyössä Puijo Wolley Juniorit, Wänäri Cowboys, Break Sokos Hotel Tahko sekä Tahko Chalet.

Tapahtuman osallistumismaksu on 40 eur / joukkue ja ilmoittautumien on mahdollista 29.3.2020 saakka verkkolomakkeella. Turnauksen iltabileitä juhlitaan luonnollisesti Piazzalla ja koska luvassa on varmasti hauska viikonloppu, kannattanee myös majoitus varailla ajoissa – aivan pelipaikoilta esimerkiksi Break Sokos Hotel Tahkosta, Ukosta tai Vietti -huoneistoista.

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
4 huhtikuun
Tapahtumaluokat:
, , ,
Kotisivu:
Siirry kotisivuille

Tapahtumapaikka

Tahko
Sääskiniementie 560
TAHKOVUORI, 73310 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
Siirry kotisivuille