Ladataan Tapahtumat

Sellon legenda livestream

3.12.2020 klo 19:00 - 20:45

4€ - 33€

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Edit 1.12.2020: Tapahtuma peruttu. Kuopion kaupunginorkesterin syyskauden yleisötilaisuudet Kuopion Musiikkikeskuksessa perutaan vuoden 2020 loppuun saakka. Sellon legenda –konsertti 3.12. striimataan koteihin ilman live-yleisöä – klikkaa tästä striimiin. Konsertin ohjelmisto ja kesto muuttuu hieman – Aulis Sallisen teos Kamarimusiikki I jää pois.

Konserttiin jo lunastetut liput voi vaihtaa Kuopion Musiikkikeskuksen lahjakorttiin tai hakea lippupalautusta 2.3.2021 mennessä eli 3 kuukauden kuluessa esityspäivästä. Lipun jo lunastaneille lähetetään tietoa myös tekstiviestitse.
Lippupalautukset pyydetään tekemään ensisijaisesti sähköisesti:

Jo ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja). Lippupalautukset maksetaan asiakkaan tilille, minkä vuoksi palautuslomakkeeseen pyydetään ilmoittamaan tilinumero. Kuopion kaupungin laskutusjärjestelmä edellyttää myös henkilötunnusta, jotta rahat saadaan palautettua oikealle henkilölle.

Lue lisää Kuopion Musiikkikeskuksen sivuilta>>

***************************

Jaakko Kuusiston sellokonsertto on Naantalin Musiikkijuhlien tilausteos vuodelta 2019, ja syntynyt Noraksen aloitteesta, ollen myös hänelle omistettu. Kuopion konsertti on toinen kerta, kun hän esiintyy tämän teoksen kanssa. Kuopion kaupunginorkesterin ja ylikapellimestarinsa sykli Sibeliuksen sinfonioita etenee nyt upeaan viidenteen sinfoniaan. Sibelius työsti teosta pitkään, ja sinfonia näki useita versioita ja uudelleenkirjoituksia ennen hioutumistaan timantiksi, jonka nykyään tunnemme yhtenä säveltäjän uljaimmista luomuksista.

Kuopion kaupunginorkesteri
Jaakko Kuusisto, kapellimestari
Arto Noras, sello

Jaakko Kuusisto: Sellokonsertto op. 38
Jean Sibelius: Sinfonia nro 5 Es-duuri op. 82

“Paluu Kuopioon itsenäisyysviikolla on minulle todella merkityksellinen. Vuosi on ollut monella tavalla vaikea, emmekä ole orkesterin kanssa tavanneet pitkään aikaan. Konsertin ohjelma alleviivaa tätä merkityksellisyyttä: Sibeliuksen 5. sinfonia on minulle yksi suurimmista. Ystäväni ja suuresti arvostamani taiteilijan, Arto Noraksen saapuminen soittamaan hänelle viime vuonna kirjoittamani sellokonsertto on suuri ilonaihe.”
(Jaakko Kuusisto)

Livestream-konsertin kesto on noin 1 tunti, ei väliaikaa.

Järj. Kuopion kaupunginorkesteri

Tiedot

Päivämäärä:
3.12.2020
Aika:
19:00 - 20:45
Hinta:
4€ - 33€
Tapahtumaluokat:
, ,
Kotisivu:
https://www.kuopionmusiikkikeskus.fi/ohjelmisto/sellon-legenda/

Järjestäjä

Kuopion kaupunginorkesteri
Puhelin:
0600 96100 (1,98€/ min. + pvm)
Sähköposti:
musiikkikeskus(at)kuopio.fi
Kotisivu:
www.kuopionkaupunginorkesteri.fi

Tapahtumapaikka

Kuopion Musiikkikeskus
Kuopionlahdenkatu 23
Kuopio, 70100 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
Lipunmyynti 0600 96100 (1,98 €/min. + pvm) / Lippupiste 0600 900 900 (2 €/min. + pvm)
Kotisivu:
www.kuopionmusiikkikeskus.fi