Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tapahtuma navigointi

Sairas T, Painajainen

28.12.2019 klo 22:00

12€ – 14€

Sairas T & Painajainen | Henry´s Pub Kuopio | La 28.12.2019 | Ovet klo 22 – Showtime klo 23 | K18

Suomirapin antikristus Sairas T taas Kuopioon. Pohjalla-gangin keulakuva Sairas T otti paikkansa valtavirran pahimpana painajaisena muutama vuosi sitten kun miehen debyyttialbumi Delirium näki päivänvalon. Rumba antoi levylle arvosanan 0,0/10 ja esitti, että levy tulisi “vaieta kuoliaaksi”. Delirium päätyi viettämään 32 viikkoa Suomen virallisella listalla ja streamaamaan miltei platinarajan rikki.

Delirium-levyn lisäksi Sairas T:ltä on ilmestynyt Handelista Hurstiin -niminen esikoisteos sekä Julma H:n kanssa tehty yhteislevy Kuollu kulma, joka julkaistiin keväällä 2018.

Sairas T:n tyyli muodostuu erittäin taitavasta flowsta, kylmänviileästä asenteesta ja suorasanaisista lyriikoista. Kappaleiden teemat pohjautuvat artistin tarkkanäköiseen havainnointiin niin lähiökuvauksen kaltaisessa pienemmässä, kuin myös yhteiskuntakritiikin kaltaisessa laajemmassa mittakaavassa.

Suomen kovimpana tuplaajana/hypemanina sekä kovassa nosteessa olevasta Pohjalla-kollektiivista niin ikään tuttu Painajainen on parhaiten tunnettu järjettömän energisistä vedoista Saikun aisaparina sekä myös aktiivisena somevaikuttajana. Painajainen kiersi myös hiljattain Julma H:n kanssa Al-Qaida Finland kiertueella tuplaajan roolissa. Soolouralle lähtenyt artisti ja julkaisi debyyttialbuminsa ”Kylmä” joulukuussa 2018 3rd rail musicin kautta.

Liput ennakkoliput mm. seuraavista paikoista:
*Henry’s pubista sekä Bar Noususta paikan päältä
*Nettisivuilta www.henryspub.net
*Tiketin lippupisteiltä, mm. Sokos Kuopio
*CafeSavotalta ja Lukemalta kampuksilta

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
28.12.2019
Aika:
22:00
Hinta:
12€ – 14€
Tapahtumaluokat:
, , ,
Kotisivu:
Siirry kotisivuille

Tapahtumapaikka

Henry´s Pub
Kauppakatu 18
Kuopio, Suomi 70100
+ Google Map
Puhelin:
044 7757170
Kotisivu:
Siirry kotisivuille