Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Tapahtumasarja Tapahtuman sarja: Sademies

Sademies

13.10.2021 klo 19:00

Esityskausi 15.9.–11.12.

Charlien autokaupat ovat vaikeuksissa, mutta tyly, upporikas isä onneksi otti ja kuoli. Ainoan perijän ongelmat on ratkaistu! Paitsi että perintö meneekin autistiselle veljentompelolle Raymondille, jonka olemassaolosta Charlie ei ole tiennyt mitään.

Charlie haluaa tutustua hämmentävään veljeensä ja vie hänet laitoksesta pienelle matkalle. Tai voihan olla, että hän haluaa vain puolet perinnöstä.

Sademies hurmasi katsojansa jo elokuvana. Näytelmäversiota on syystä kiitetty: hieno tarina kertoo aivan lähietäisyydeltä itsensä löytämisestä, erilaisuudesta ja erityisyydestä. Katastrofi kääntyy yllättäväksi ja liikuttavaksi komediaksi. Raymondin autismiin liittyy matemaattista lahjakkuutta ja käsittämätön kyky muistaa kaikki, myös kaikki tarpeeton. Saamme nähdä monta hupaisaa hetkeä kahviloissa, pelikasinolla, lentokentällä, lääkärien ja edunvalvojien maailmassa. Meidän tavallisten, arkisemmin ajattelevien ihmisten maailmassa.

Mikä ikinä heidän yhteisen matkansa alkusyy olikaan, katsoja kokee riemua näiden reissumiesten seurassa. Nyt punnitaan mitä on ystävyys, luottamus ja rakkaus. Charlie kasvaa näytelmän myötä ymmärtämään veljeään, itseään ja elämää.

Liput

  • 35,50 € peruslippu
  • 33,50 € eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet, lapset alle 16v.
  • 31,50 € väh. 20 hengen ryhmät, pyörätuoliasiakkaat
  • Osta liput >>
Tapahtumakalenteriin

Tiedot

Päivämäärä:
13.10.2021
Aika:
19:00
Tapahtumaluokat:
, ,
Kotisivu:
https://kuopionkaupunginteatteri.fi/sademies

Tapahtumapaikka

Kuopion Kaupunginteatteri
Niiralankatu 2
Kuopio, 70600 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
0600 96100 (1,98€/min+pvm)
Kotisivu:
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Suunnittele matkasi Icon pinboardReissuvihko Icon pinboard