Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Romurinsessa ja löpöpunkki – Valtakunnassa kaikki hyvin!

lokakuu 13 klo 10:00 - 17:00

Romurinsessa ja löpöpunkki – Valtakunnassa kaikki hyvin! -näyttely on nähtävillä Kuopion korttelimuseossa 20.5.-23.10.2022.

Vuoden ITE-taiteilija Romurinsessa avaa pihavaltakuntansa aarteita Kuopion korttelimuseon näyttelyssä. Marjut Kauppisen eli Romurinsessan taiteen ytimenä on hylätyn romun herättäminen henkiin. ”Viallisestakin saa ehjän”, on hänen mottonsa.

Anarkistisemmat ja ruosteen sävyttämät teokset rinsessan runsautta pursuavaan maailmaan tuo näyttelyn toinen taiteilija Löpöpunkki.

Inspiraatiota ilmaisuunsa Joona Hamm eli Löpöpunkki hakee erityisesti ruosteesta ja ajan hampaan puremasta patinasta. Yhtä hyvin myös ruosteeton metalli, puu ja kivi sekä valokuvaus käyvät hänelle taiteen aineksiksi. Ilmaisun kirjoon kuuluvat myös koristemaalaukset kustomoituihin ajoneuvoihin.

Näyttely on sukellus kahden itseoppineen taiteentekijän luovuuteen ja taiteeseen, mutta syvemmin myös heidän elämäntapaansa. Miten he taiteellaan ottavat kantaa kulutukseen, kierrätykseen ja ihmisen omiin valintoihin?

Tiedot

Päivämäärä:
lokakuu 13
Aika:
10:00 - 17:00
Kotisivu:
https://kuopionkorttelimuseo.fi/nayttelyt/#

Tapahtumapaikka

Kuopion Korttelimuseo
Kirkkokatu 22
Kuopio, 70100 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
017 182 625
Kotisivu:
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Suunnittele matkasi Reissuvihko