Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Reino Nordin – Antaudun Tour 2017 & Juulia

28.10.2017 klo 22:00

14€

REINO NORDININ MENESTYSVUOSI HUIPENTUU LAAJAMITTAISEEN SUOMEN KIERTUEESEEN!

Tuplaplatinaa ”Antaudun”-megahitillään myyneen Reino Nordinin upea vuosi huipentuu laajamittaiseen Suomen kiertueeseen. Peräti 24 keikkaa ympäri Suomen sisältävä Antaudun-kiertue pitää Nordinin bändeineen tiiviisti tien päällä lokakuusta aina uuteenvuoteen saakka.

Antaudun-kiertueen lipunmyynti käynnistyy maanantaina 11. syyskuuta.

”Kulunut vuosi on ollut ihan mieletön. On hienoa kun saa päättää näin upean vuoden tällaiseen koko Suomen kattavaan kiertueeseen. Keikoilla on ollut todella hyvä meininki, ihmiset osaa biisit ja laulaa mukana -se tekee mut tosi onnelliseksi ja kiitolliseksi! Paljon on tullut kyselyitä eri puolilta Suomea ja nyt päästään keikoille myös uusiin paikkoihin. Bändin kanssa tullaan tekemään joka kaupungissa ihan ainutlaatuinen show”, kertoo Reino Nordin.

Antaudun-kiertueella Reino Nordin kiertää yhtyeensä kanssa, johon kuuluvat Timo Heinämäkija Atso Soivio. Luvassa on Nordinin uusimpia hittejä sekä näyttävä kiertuetuotanto videonäyttöineen. Useimmilla kiertueen keikoista lämmittelijänä nähdään vahvassa nousukiidossa oleva pop-tulokas Juulia, jonka kappale ”Mul oli ikävä mua” on löytänyt tiensä Spotify-listoille ja radioihin.

Reino Nordin on noussut nopeasti yhdeksi Suomen suosituimmista artisteista, joka tehtailee uusia hittejä jatkuvalla syötöllä. Helmikuussa julkaistu ”Antaudun”-albumi on ollut suurmenestys ja sen nimibiisi on streamanut tähän mennessä peräti yli 9,5 miljoonaa kuuntelukertaa Spotifyssa. Streamauskuninkuuden lisäksi kappale on pitänyt hallussaan Suomen radiosoittolistoja, ja oli kesällä radioiden soitetuin kappale peräti viisi viikkoa putkeen. Kesän 2017 Reino Nordin vietti suurimpien festareiden lavoilla tuhatpäisten yleisöjen edessä sekä myi loppuun keikkapaikkoja ympäri Suomea.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
28.10.2017
Aika:
22:00
Hinta:
14€
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
Siirry kotisivuille

Tapahtumapaikka

Puikkari Kuopio_
Maaherrankatu 5
Kuopio, 70100 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
010 7629500
Kotisivu:
Siirry kotisivuille