QKLS Rally 3.-4.4.2020 │Banked Slalom SM

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Peruttu: QKLS Rally

3 huhtikuun - 4 huhtikuun

EDIT 13.3.2020: Tahkon QKLS Rally / Banked Slalom Finnish Championships on peruttu Suomen hallituksen suositusten mukaisesti. 

**

Nyt kolmannen kerran Tahkolla järjestettävät Banked Slalomin SM -kisat lasketaan tällä kertaa nimellä QKLS Rally. Ja melkoista rallia QKLS Rally tarjoileekin, kun Tahkon eturinteille rakentuvat bänkit saavat runtua Suomen nopeimmilta laskijoilta. Tapahtuman lajeina ovat perjantain joukkuekisa ja lauantaina laskettava yksilökisa.

Avoimen sarjan lisäksi omat luokkansa on myös junioreille ja adaptivelle, ja sekä rata kuin myös sarjat on suunniteltu viime vuoden tapaan kaikkia laskijoita huomioiden – eli kaikki pääsevät laittamaan parastaan ja kisaamaan vertaisiaan vastaan. Suomen Lumilautaliiton järjestämä kisa on tänäkin vuonna myös osa World Snowboard Federationin Banked Slalom Touria.

Leppoisan kisailun lisäksi luvassa on itsensä voittamista ja ystävyyttä keväisen auringon alla. Viime kausien SM-karkelot ovat saaneet hymyn korville kaikille paikalla olleille ja intoa radan läpi tuikkaamiseen, eikä tämä vuosi tee poikkeutta. Aikataulullisesti kisaa lasketaan perjantaina noin klo 15-19 ja lauantaina klo noin klo 9.45-16.

Lue lisää FSA:n sivuilta ja ilmoittaudu mukaan >>

Tapahtuma ja koko viikonloppu tarjoilee paljon seurattavaa myös yleisölle, kun sekä QKLS Rally ja samana viikonloppuna järjestettävä Red Bull Hammers with Homies muodostavat yhdessä todellisen lumilautailun superviikonlopun!

 

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
3 huhtikuun
Loppuu:
4 huhtikuun
Tapahtumaluokat:
, ,
Kotisivu:
Siirry kotisivuille

Tapahtumapaikka

Tahkonrinteet
Tahkolaaksontie 1
TAHKOVUORI, 73310 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
029 170 7030
Kotisivu:
Siirry kotisivuille