Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Peruttu: Pop up Matkuksessa: Joulun aika ja juhlakauden lähiruokaherkut

13.12.2020 klo 11:00 - 16:00

Edit 9.12.2020: Tapahtuma peruttu koronarajoitteiden vuoksi. Sen sijaan Matkuksessa järjestetään Pop Up Joulupuoti -lähiruokamyymälä perjantaista sunnuntaihin 11.-13.12.2020.

****************

Joulun aika ja juhlakauden lähiruokaherkut -tapahtuma kauppakeskus Matkuksessa lauantaina 12.12. klo 10-16 ja sunnuntaina 13.12. klo 11-16.

Tule keräämään maistuvimmat ideat, lahjakortit ja savolaiset elämykset pukinkonttiin! Matkuksen pop up -tapahtumien toimijat ovat kaikki Pohjois-Savon alueelta, joten voit nauttia tapahtumapäivinä paikallisista ja vastuullisesti tuotetuista makuelämyksista sekä hakea inspiraatiota arjen ja juhlan ruokapöytiin. #tuepaikallista #tastesavo

Tapahtumassa mukana:

  • Herkulliset joulumyyjäiset – Palvelualan Opisto Kuopio
  • Ruokalahjat kotikeittiöstä – Itä-Suomen Maa-ja kotitalousnaiset
  • Piparitalon arvonta – Savonia AMK
    Lähiruokaa ja palveluita: Soisalon Hunaja, Nenosen Mansikkatila (ERG), Tummanurmen luomutila, Piirakka & Pulikka, Satu Kourunen & Raili Tirkkonen (Reko), Aino Heiniola (Reko), Esa Holck (Reko), Kauraparta (Reko) Kurimon tila, Anne Eskelinen (Reko), Kaunismaan tila, Vaittilan marjatila, Ravintolamestarit (ERG), MTK nuoret, Rantalan Talakkuna, Hunajaprinsessa, Hodarikoju, Tiukkapipo, Harry’s Food Factory, Maitomaa, Rauhala Angus, Home Like Heaven, Tuominotkon tila, Savon keittiömestarit (ERG), Iltalypsy / Willimaku (ERG) ja Haapaniemen matkailu (ERG).

Tapahtumassa myynnissä myös European Food Gift Challenge-kilpailun voittajia: Willimaun tuotteet sekä Haapaniemen Matkailun Valkosipulihauki

 

Lahjaideat – synttärit, polttarit, joululahjat, työpaikan virkistyspäivät ja ryhmämatkat

Makumatkoista Savossa pääsevät nauttimaan niin yksittäiset matkailijat kuin suuremmat seurueet. Valittavana on jo nyt laaja kattaus ruokaa ja ohjelmaa sisältäviä valmiita paketteja. Herkullisimmat hetket löytyvät kootusti osoitteesta tastesavo.fi

Matkuksessa järjestettävät pop up -tapahtumat ovat osa European Region of Gastronomy Kuopio Region 2020-21 -juhlavuoden teemaviikkoja. Juhlavuotena Kuopio ja Pohjois-Savo ovat mualiman kulinaarinen napa. ERG-tunnus viestii vastuullisesti tuotetun laadukkaan, yrittäjyyttä tukevan ja paikallisen ruokakulttuurin puolesta ja se myönnetään Euroopassa yhdelle tai useammalle alueelle vuosittain. Pohjois-Savolle tunnustus myönnettiin vuosille 2020–2021 – ensimmäisenä Suomessa!

European Region of Gastronomy Kuopio Region 2020-21 toteutuu Itä-Suomen ProAgrian & Maa- ja kotitalousnaisten, Kuopion kaupungin sekä Savonia-ammattikorkeakoulun hankeyhteistyönä. Mukana on yli 80 yritystä, tapahtumatoimijaa, oppilaitosta ja kehittämisorganisaatiota koko maakunnan alueelta. Tervetuloa rakentamaan kanssamme kestävämpää ruokakulttuuria!

Myyjien kokoonpano vaihtelee kerroittain, mutta tuotevalikoima on monipuolinen liha- ja maitotuotteista hunajaan ja leivonnaisiin. Useimmat myyjämme ovat ERG-hankekumppaneita tai paikallisten REKO-rinkien myyjiä.

Tiedot

Päivämäärä:
13.12.2020
Aika:
11:00 - 16:00
Tapahtumaluokat:
, , ,
Kotisivu:
https://www.tastesavo.fi/tapahtuma/pop-up--paiva-matkuksessa-10---16-2

Tapahtumapaikka

Kauppakeskus Matkus
Matkuksentie 60
Kuopio, 70800 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Suunnittele matkasi Reissuvihko