Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pop up Joulupuoti

13.12.2020 klo 11:00 - 18:00

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

Tapahtumapäivä 12.12.2020 klo 10:00

Tapahtumapäivä 13.12.2020 klo 11:00

Joulun aika ja juhlakauden lähiruokaherkut -tapahtuma Matkuksessa on peruttu, sen sijaan Matkuksessa järjestetään Pop up Joulupuoti sekä virtuaalinen joulutori pe-su 11.13.12.2020!

Tervetuloa keräämään maistuvimmat ideat, lahjakortit ja savolaiset elämyksen pukinkonttiin Matkuksen pop up -lähiruokamyymälästä.

Joulupuodin tuotteet ja palvelut ovat kaikki Pohjois-Savon alueelta, joten voit nauttia paikallisista ja vastuullisesti tuotetuista makuelämyksista sekä hakea inspiraatiota arjen ja juhlan ruokapöytiin. Pop up joulupuoti palvelee kauppakeskuksen aukiolojen mukaisesti Matkuksen 1. kerroksessa, rakennuksen keskiosassa. (Suomalaisen kirjakaupan edessä, väljällä keskikäytävällä.)

Myytävien tuotteiden kokoonpano vaihtelee kerroittain, mutta tuotevalikoima on monipuolinen liha- ja maitotuotteista hunajaan ja leivonnaisiin. Useimmat toimittajat ovat ERG-hankekumppaneita tai paikallisten REKO-rinkien myyjiä. Myynnissä on esimerkiksi lahjakortteja ja lukuisia pien- ja lähituottajien herkkuja sekä erilaisia tuotteita.

Asioithan kauppakeskuksessa turvallisesti ja seuraattehan tiiviisti viranomaisten ohjeistuksia koronavirukseen liittyen ja toimittehan niiden mukaisesti. Ajanhengen mukaan muutokset ovat mahdollisia.

Tutustu lisää:

Virtuaalinen joulutori

Virtuaaliselta joulutorilta löydät paikalliset pientuottajat ja vastuulliset ravintolatoimijat. Klikkauksen päässä on makuelämyksiä, hemmottelua, joulun herkkuja, pikkujouluvinkkejä sekä lahjaideoita. Virtuaalisen joulutorin tarjonta päivittyy jatkuvasti – nappaa vastuulliset lahjat pukinkonttiin ja tue paikallisia pienyrittäjiä!

Tiedot

Päivämäärä:
13.12.2020
Aika:
11:00 - 18:00
Tapahtumaluokat:
, , ,
Kotisivu:
https://www.tastesavo.fi/uutiset/tastesavo-pop%C2%A0up%C2%A0joulupuoti%C2%A0

Tapahtumapaikka

Kauppakeskus Matkus
Matkuksentie 60
Kuopio, 70800 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Suunnittele matkasi Reissuvihko