Ladataan Tapahtumat

Nyt kun olet minun

helmikuu 26 klo 18:15

  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Peruutettu
Tapahtuma peruttu sairastapauksen vuoksi. Voit vaihtaa liput toiseen näytökseen tai pyytää hyvityksen lahjakorttina tai tilisiirtona. Liput on myös mahdollista vaihtaa veloituksetta saman illan Ulkomaalainen -esitykseen (la 26.2. klo 18). Tällöin sinun tulee vaihtaa lippusi lippukassalla ennen näytöksen alkua. Lisätietoja: https://kuopionkaupunginteatteri.fi/ajankohtaista/176

Yksi yö muuttaa kaiken.

Marjo on päättänyt hyväksyä roolinsa elämässä. Hän on naimisissa, hänellä on kaksi lasta ja työ opettajana. Yhden kesän aikana hän murtautuu ulos opituista rooleista ja elämä muuttuu peruuttamattomasti. Kolmiodraaman kautta päästään olemassaolon peruskysymyksiin: kuka minä olen, kuka sinä olet, mitä tämä kaikki on?

Omaa totuuttaan joutuvat etsimään Marjon puoliso, paras ystävätär ja toinen mies. Mikä jää kesäyöhön, mikä kantaa eteenpäin? Näkemykset törmäävät, ja kaikilla on oma oikeansa. Yhteistä on vain haavoittuvuus.

Pasi Lampelan Nyt kun olet minun on elämänmakuinen draama meidän ajastamme, ihmisistä velvollisuuksien ja todellisten tarpeiden ristivedossa, oman itsensä kuilun reunalla.

Kirjailija ja teatteriohjaaja Pasi Lampela (s. 1969) kuuluu 2000-luvulla esiin nousseen teatterisukupolven keskeisiin nimiin. Hän on kirjoittanut parikymmentä näytelmää. Omien näytelmiensä lisäksi hän on ohjannut mm. David Mametin, August Strindbergin, Lars Norénin, Ingmar Bergmanin ja Tennessee Williamsin teoksia. Lampela on kirjoittanut myös kolme novellikokoelmaa, kolme romaa- nia ja lukuisia romaanidramatisointeja. Hän on kuulunut Kylmäverisesti sinun- ja Virta-rikossarjojen käsikirjoittajiin, ja vuonna 2013 vuoden teatteriksi valitun Teatteri Jurkan taiteelliseen johtoon.

Liput

  • 31,50 € peruslippu
  • 29,50€ eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet, lapset alle 16v.
  • 27,50 € väh. 20 hengen ryhmät, pyörätuoliasiakkaat
  • Osta liput >>

Tiedot

Päivämäärä:
helmikuu 26
Aika:
18:15
Tapahtumaluokat:
, ,
Kotisivu:
https://kuopionkaupunginteatteri.fi/nytkunoletminun

Tapahtumapaikka

Kuopion Kaupunginteatteri
Niiralankatu 2
Kuopio, 70600 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
0600 96100 (1,98€/min+pvm)
Kotisivu:
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Suunnittele matkasi Reissuvihko