Ladataan Tapahtumat

Peruttu: Nuori Soittaa! 2020

marraskuu 4 - marraskuu 6

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Edit 5.10.2020: Tapahtuma on peruttu.

SML:n hallitus on päättänyt peruuttaa tämän vuoden Nuori Soittaa! -tapahtuman koronatilanteesta johtuen. Tapahtuman sijaan liiton hallitus päätti nimetä 4.11.2020 Nuori soittaa -päiväksi ja haastaa musiikkioppilaitoksia järjestämään tapahtumia paikallisesti. Paikallisten konserttien ja esitysten lisäksi tämän vuotiselle Nuori Soittaa! -tapahtumalle tehdään verkkosivu, johon keräämme jäsenoppilaitosten tekemiä nauhoituksia ja Nuori Soittaa! -esityksiä.

Ilmoittaudu mukaan Nuori Soittaa! verkossa -sivustolle tästä maanantaihin 19.10.2020 mennessä.

***

Suomen musiikkioppilaitosten liiton (SML), Sibelius-Akatemian, Suomen konservatorioliiton, Savonia-ammattikorkeakoulun ja Kuopion konservatorion järjestämä valtakunnallinen Nuori soittaa! on järjestyksessään jo 15. valtakunnallinen musiikkitapahtuma, joka kokoaa nuorisoyhtyeitä ja -orkestereita kaikilta musiikin koulutusasteilta. Tapahtuma esittelee kattavasti musiikin tyylilajeja ja pyrkii erityisesti tuomaan esiin suomalaista nykymusiikkia.

Kuopion Musiikkikeskussa järjestettäviin Nuori Soittaa! -konsertteihin on vapaa pääsy.

Vuoden 2020 tapahtuman teemana on jousisoittimet.

Nuori soittaa! -tapahtuma on esiintyjämäärältään yksi maamme suurimmista säännöllisesti järjestettävistä kulttuuritapahtumista. Tapahtumaan osallistuu noin 2 000 lasta ja nuorta sekä 100 esiintyjäryhmää.

Tapahtuma ei ole kilpailu vaan katselmus, jossa esiintyvät ryhmät saavat kukin palautteen maamme eturivin taiteilijoilta.

Tiedot

Alkaa:
marraskuu 4
Loppuu:
marraskuu 6
Kotisivu:
http://www.musicedu.fi/nuori-soittaa-2020/

Tapahtumapaikka

Kuopion Musiikkikeskus
Kuopionlahdenkatu 23
Kuopio, 70100 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
Lipunmyynti 0600 96100 (1,98 €/min. + pvm) / Lippupiste 0600 900 900 (2 €/min. + pvm)
Kotisivu:
www.kuopionmusiikkikeskus.fi