Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

NoLa (Jap), Kürøishi, Disapprove

syyskuu 26 klo 20:00

3€ – 5€

NOLA (JAP), KÜRØISHI, DISAPPROVE | Henry’s pub Kuopio | To 26.9.2019 ovet klo 19 – showtime klo 20 | K18

Suomalaisbändi Kürøishi tuo vieraita Japanista, pistäytyy Virossa ja julkaisee uuden levyn.

Kuroishi on japania ja se tarkoittaa ”mustaa kuolemaa.” Kürøishi puolestaan on suomalaisten metal punk -sotureiden ja useiden ulkomaankiertueiden veteraanien muodostama yhtye. Perinnetietoinen muttei stereotyyppinen.

Bändin jäsenistön ansioluetteloiden kertaaminen veisi viikon, mutta siihen emme lähde, sillä nyt on vuosi nolla. Ankarat olot ja pimeät tulevaisuudennäkymät heijastuvat yhtyeen hurjasti piiskaavassa musiikissa, ja bändin laaja perehtyneisyys kansainväliseen underground punk- ja metal-kulttuuriin näkyy jo laulukielen valinnassa: madonlukuja maapallolle luetaan paikoin suomeksi, paikoin englanniksi ja välillä ruotsiksikin!

Viime vuonna Kürøishi soitti kiertueen Japanissa NoLa-bändin kanssa, ja nyt parhaiden alakulttuuriperinteiden mukaisesti japanilaiset ovat saapumassa Suomeen vastavierailulle. Samalla reissulla bändit pistäytyvät myös Viron puolella.

NoLa on napannut nimensä pahamaineisesta mutta kunnioitetusta New Orleansin musiikkiscenestä, jonka mutainen soundi ja huonojen elinolojen mutta rikkaan kulttuurin värittämä kuvasto ovat muodostuneet käsitteeksi. Kun tähän yhdistetään japanilaisbändeille tyypillinen hurja työetiikka, lopputulos on kuuma, musta ja roihuava kuin Saatanan savusauna.

Kürøishin seuraava levy Sound the Alarm ilmestyy syyskuussa 2019. NoLan viimeisin albumi Santa Muerte julkaistiin huhtikuussa. Kummankin levyn on julkaissut japanilaislafka Break the Records. Suomessa Kürøishin albumin julkaisee 12” vinyylinä tamperelainen Fight Records.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
syyskuu 26
Aika:
20:00
Hinta:
3€ – 5€
Tapahtumaluokat:
, , ,
Kotisivu:
Siirry kotisivuille

Tapahtumapaikka

Henry´s Pub
Kauppakatu 18
Kuopio, Suomi 70100
+ Google Map
Puhelin:
044 7757170
Kotisivu:
Siirry kotisivuille