Ladataan Tapahtumat

Matkuksen joulunavaus

marraskuu 20

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lauantaina 20.11. Matkuksessa toivotetaan joulunaika tervetulleeksi! Matkuksen joulunavaus kerää yhteen jouluiset maut, rakkaimmat joululaulut, parhaat lahjaideat ja lämpöisen tunnelman.

Joulunavauksen aikana on erinomainen hetki tehdä hankintoja pukinkonttiin, sillä Matkuksen liikkeet ovat täynnä lahjaideoita moneen makuun. Lisäksi osa joulun ihanista pop up -myymälöistä on myös auki 20.11. mennessä – ja loput avautuvat pian joulunavauksen jälkeen!

Joulunavauksessa on luvassa myös kivaa ohjelmaa koko perheelle. Matkuksen satumainen joulumaa avataan joulunavauspäivänä kauppakeskuksen 2. kerroksessa. Lisäksi paikalla on itse Joulupukki, joka tapaa pieniä ja suuria joulunviettäjiä 20.11. klo 12–17.

Tapahtumahumussa nautitaan tietysti myös upeasta musisoinnista! Kuopion kaupunginorkesteri saapuu Matkuksen joulunavaukseen klo 13 ja klo 15, ja soittaa kapellimestari Atso Almilan johdolla rakastettuja suomalaisia klassikkojoululauluja sekä kansainvälisiä suosikkeja. Ohjelmassa on myös arvonta, jossa voit voittaa lippuja kaupunginorkesterin konsertteihin!

Tervetuloa mukaan avaamaan Matkuksen ihana joulu!

Tapahtumapaikka

Kauppakeskus Matkus
Matkuksentie 60
Kuopio, 70800 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Suunnittele matkasi Reissuvihko