Ladataan Tapahtumat

Maistellen Kuopiota -ruokakävely

28 elokuun klo 4:30 pm - 7:30 pm

72€

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille.

Maistellen Kuopiota -ruokakävelyn aikana saat herkutella paikallisilla mauilla ja nauttia alkupalat, pääruoan, väliruoan ja jälkiruoan eri ravintoloissa. Samalla pääset tutustumaan Kuopion ydinkeskustaan kävellen ja kuulet oppaan kertomia tarinoita rakennuksista, Kuopion historian tärkeistä henkilöistä, ravintoloista ja niiden yrittäjistä.

Kokoontuminen klo 16.30 Siskotyttö-patsaalla Kuopion kauppatorin laidalla, kauppahallin päädyssä. Osallistumismaksuun kuuluu tervetulojuoma Kuopion kauppahallissa, Lähiruoka Tullin Tuvassa, savolaiset tapakset Kuopion perinteikkäässä Ravintola Kummisedässä, piipahdus Pannuhuone Gust. Raninissa, missä on mahdollisuus ostaa ja maistaa Lignell & Piispasen juomia, Suomen parhaaksi valitun kalakeiton Ravintola Isä Camillossa, juustolautasen Musiikkiravintola King’s Crownissa sekä jälkiruoan ja kahvin tunnelmallisessa Kahvila Kanelissa. Ruokailuihin ei kuulu alkoholijuomia, mutta esimerkiksi viiniä voi ostaa maisteluannoksina. Ammattitaitoinen opas johdattelee kävelyä ja kertoo tarinoita kävelyn aikana ja ruokailujen lomassa.

Maistellen Kuopiota -kierros tehdään kävellen Kuopion ydinkeskustassa ja se kestää noin 3 tuntia. Ruokakävely toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään viisi henkilöä.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään edeltävään tiistaihin klo 20 mennessä sähköpostilla guideskuopio(at)gmail.com tai p. 044 244 3899.

Osallistumismaksu 72 €, maksuohjeet ilmoittautumisen yhteydessä.
Kerro ilmoittautumisen yhteydessä erityisruokavaliot. Mikäli ruokakävely ei toteudu, siitä ilmoitetaan ja maksettu osallistumismaksu palautetaan.

Tiedot

Päivämäärä:
28 elokuun
Aika:
4:30 pm - 7:30 pm
Hinta:
72€
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
https://www.kuopionoppaat.com/maistellen-kuopiota--opastettu-kavelykierros

Tapahtumapaikka

Kuopion Kauppahalli
Kauppakatu 45
Kuopio, Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
www.kuopionkauppahalli.fi