Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Luento: Koirien kognitiiviset kyvyt – mitä koira ymmärtää?

16.3. klo 14:00 - 15:00

Mitä koira uusimpien tutkimusten mukaan ymmärtää ja käsittää? Entä millaisia tunteita koira kokee? Miten hyvin koira ymmärtää meitä? Tajuaako koira epäoikeudenmukaisuuden? Entä voiko koira tuntea empatiaa? Muun muassa näihin kysymyksiin saadaan vastaus suositulla Katriina Tiiran luennolla, joka sopii niin koiranomistajille kuin koirattomillekin.

Katriina Tiira (FT, eläinten käyttäytymistieteen dosentti, ja smartDOG testien kehittäjä) on tehnyt tutkimusta koirien käyttäytymisestä vuodesta 2008 lähtien. Katriina on tutkinut koiran käyttäytymisen ja persoonallisuuden perinnöllistä taustaa ja esimerkiksi koiran pelokkuuteen vaikuttavia ympäristötekijöitä. Viime vuosina Katriinan tutkimus on keskittynyt koirien kognitiivisiin ominaisuuksiin. Katriinalla on vahvan koiratutkimustaustan lisäksi myös poikkeuksellisen laaja käytännön kokemus niin lemmikki-, kuin työkoirienkin testaamisesta ja luonteen arvioimisesta. Katriinan luennot perustuvat uusimpaan tutkittuun tietoon koiran käyttäytymisestä.

Luennon hinta: 10 € sekä Kuopion taidemuseon pääsymaksu 10/5 €, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi ja museokortti käy maksuvälineeksi.

Varaa paikkasi luennolle ostamalla lippusi Kuopion verkkokaupasta>>

Tapahtumakalenteriin

Tiedot

Päivämäärä:
16.3.
Aika:
14:00 - 15:00
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://verkkokauppa.kuopio.fi/tuote/katriina-tiiran-koira-luento-16-3/

Järjestäjä

Kuopion Taidemuseo
Puhelin:
017 182 633
Sähköposti:
taidemuseo@kuopio.fi

Tapahtumapaikka

Kuopion Taidemuseo
Kauppakatu 35
Kuopio , 70100 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
017 182 633
Kotisivu:
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Suunnittele matkasi Icon pinboardReissuvihko Icon pinboard