Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lapinlahti Kruisinki

1.09.2023 - 2.09.2023

18. kerran ajettava Lapinlahti Kruisinki kokoaa ajoneuvoharrastajat Tahkolle jälleen syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Kyseessä on kaikille harrasteajoneuvoille suunnattu tapahtuma, johon voi osallistua valmistusmaahan, ikään tai rengaslukuun katsomatta. Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös Miss Route 5 -kilpailu.

Viime vuosina tapahtumaan on osallistunut lähes 400 ajoneuvoa ja noin tuhat harrastaa, joten Lapinlahti Kruisinki näkyy ja kuuluu laajasti – Tahkon lisäksi myös lähikunnissa!

Tapahtuma alkaa perjantaina Alapitkältä, josta matka jatkuu Lapinlahden AikaTaika -tapahtumaan ja sieltä kruisailulenkkiä pitkin Tahkolle, jossa autot illan aikana kokoontuvat Tahkolaakson P-alueelle, Kunkun ja TAHKOcomin toimiston edustalle. Perjantain iltabileet juhlitaan Kunkussa.

Lauantain pääkruisinki starttaa Tahkolta noin klo 12, josta letka lähtee kruisailulenkkiä pitkin maakuntia. Tahkolle palataan noin klo 18, jolloin meno jatkuu Rokkirekan viihdetarjonnan voimin sekä myöhemmin Kunkun iltabileissä. Iltabileissä palkitaan myös tapahtuman hienoimmat ajoneuvot ja Miss Route 5 -voittaja!

Ohjelma ja aikataulu tarkentuvat kesän aikana – merkkaa kalenteriin, varaa majoitus ja saavu Tahkon syksyiseen tunnelmaan!

Tapahtumakalenteriin

Tiedot

Alkaa:
1.09.2023
Loppuu:
2.09.2023
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.facebook.com/Route5Roamers

Tapahtumapaikka

Tahko
Sääskiniementie 560
TAHKOVUORI, 73310 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Suunnittele matkasi Icon pinboardReissuvihko Icon pinboard