Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lähellä! –lähiruokatapahtuma

20.10.2023 klo 11:00 - 19:00

Syyslomaviikon perjantaina 20. lokakuuta 2023 Kuopion Kauppahallissa järjestetään Lähellä! –ruokatapahtuma, jossa erityishuomiota saavat paikalliset ruuantuottajat ja ruoka-alan yrittäjät.

Tapahtuma on saanut alkunsa Tampereen Kauppahallista ja sen suosion innoittamana järjestetään nyt myös Kuopion kauppahallissa ensimmäistä kertaa. Ohjelmassa on monipuolisesti erilaisia myytäviä annoksia, maistatuksia ja erikoistarjouksia.

Klo 11-14 Rotisseurs -gastronominen järjestö myy kolmen kilpikeittiömestarinsa suunnittelemia pieniä maisteluannoksia paikallisista raaka-aineista ja klo 15-19 Maa- ja kotitalousnaiset myyvät satokauden keittoa sekä maistattavat Järvikylän laajaa yrttivalikoimaa. Myymälöissä on maistatuksia sekä tarjouksia paikallisista tuotteista. Lisäksi glögikauden pääsee avaamaan Lignell & Piispasen glögipisteellä.

Kauppahalli on avoinna klo 20 saakka. Tapahtuma liittyy samaan aikaan Keskustan kehittämisyhdistyksen järjestämään Yhen illan juttu -kaupunkitapahtumaan, jolloin useat kauppakeskukset ja keskustan liikkeet ovat illalla myöhään auki ja järjestävät erikoisohjelmaa kävijöille.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Kauppahallin kauppiasyhdistyksen, Rotisseurs kilpiseuran sekä Maa- ja kotitalousnaisten kanssa. Tapahtumaa tukee Kuopion kaupunki, Lignell& Piispanen sekä Järvikylä Oy.

Tapahtumakalenteriin

Tiedot

Päivämäärä:
20.10.2023
Aika:
11:00 - 19:00
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://kuopionkauppahalli.fi/

Tapahtumapaikka

Kuopion Kauppahalli
Kauppakatu 45
Kuopio, Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Suunnittele matkasi Icon pinboardReissuvihko Icon pinboard