Ladataan Tapahtumat

Kuopio Stakes 2022 & Kavioliigaravit

toukokuu 14 klo 12:00 - 17:00

15€

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kuopion Suurin ja kuumin koko perheen ravitapahtuma Kuopio Stakes ravataan lauantaina 14.5. valtakunnan parhaiden hevosten, ohjastajien ja taustajoukkojen kera!

Kauden parhaimmat nelivuotiaat lämminveriset saapuvat mittelemään Kuopio Stakes 2022 karsintoihin ja finaaliin. Päivän aikana kilpaillaan myös perinteinen Savo-ajo kylmäverisille, SHKL Cup -finaali, tammojen oma Venice-ajo ja Monté SM -karsinta.

Päivän aloittaa Stakes-lähdöt poneille, Poni- ja MiniStakes. Paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin, klo 12 alkaen on perheille suunnattua ohjelmaa kuten poniajelutusta, kasvomaalausta, keppariestekisaa, ym.

Tule viettämään huikeaa ravipäivää ravintolakatsomoon, missä voit nauttia jännittävistä ravilähdöistä herkullisen aterian ääressä ja kokeilla vaikkapa pelaamista. Katsomoalueella tarjolla ovat ravintola- ja kahvilapalvelut sekä Totopelipisteitä. Istumakatsomosta on hyvät näkymät radalle. Tallikahviosta maukkaat leivonnaiset ja purtavaa varikon väelle. Grillit kuumana sekä katsomolla että tallialueella, joten käyhän maistamassa ravimakkaraa tai hodaria.

Liput myynnissä ennakkoon www.kuopionravirata.fi sekä portilla. Muista myös vauhdikkaat Lähtöautokyydit, joita myynnissä lippukaupassamme!

Järjestämme tapahtumamme väljissä ja turvallisissa puitteissa. Tulethan vain terveenä paikalle.

Tervetuloa, ravit on parasta paikan päällä!

Tiedot

Päivämäärä:
toukokuu 14
Aika:
12:00 - 17:00
Hinta:
15€
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
www.kuopionravirata.fi/

Tapahtumapaikka

Kuopion Ravirata
Puikkarintie 41
Kuopio, 70420 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
010 321 5750
Kotisivu:
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Suunnittele matkasi Reissuvihko