Ladataan Tapahtumat

Kauneutta ja kapinaa

toukokuu 27 klo 19:00 - 21:00

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kolme tarinankertojaa tuo Kuopion kirkastuviin iltoihin rennon päätteen viikolle. Ota kaveri tai puoliso mukaan, tiskiltä juoma ja istu nauttimaan tarinoista, lauluista ja tunnelmasta Kuopion Maximissa perjantaina 27.5. klo 19 alkaen.

Heikki Salo
Heikki Salo on tamperelainen lauluntekijä-muusikko, joka kirjoittaa lastenlauluja, iskelmiä, suomirokkia, teatterimusiikkia ja näytelmiä. Hän on Miljoonasade -yhtyeen keulakuva ja palkittu mm. Taiteen valtionpalkinnolla ja Reino Helismaa -palkinnolla.

Tuija Rantalainen
Tuija Rantalainen on julkaissut musiikkia lapsille ja aikuisille ja hän säveltää myös teatterimusiikkia. Hänet tunnetaan parhaiten lauluistaan Korkokenkä ja Jouluaaton aamu kolmosratikassa. Vahtikoira karkuteillä -albumi oli ehdolla vuoden lastenlevyksi EMMA-gaalassa. Hänen viimeisin teatterityönsä on Juha Hurmeen kanssa kirjoitettu ja sävelletty Rehu-Virtanen.

Ilkka Esselström
Vuosien kokemuksen tuoma rentous hehkuu Ilkan esiintymisestä. Ilkan säveltämässä musiikissa leikitellään soinnuilla, harmonioilla ja rytmeillä. Popin ja iskelmän lisäksi vaikutteita voi kuulla bluesista, countrysta, soulista, progesta ja rokista. Sanoituksissa vilahtelee tuttuja suomalaisia sanontoja ja tarinoita kuljettaa toisinaan tarkoituksenmukaisesti kryptiset rivit.

Osta liput>>

Tiedot

Päivämäärä:
toukokuu 27
Aika:
19:00 - 21:00
Tapahtumaluokat:
, ,
Kotisivu:
https://www.maximkuopio.fi/tapahtuma/kauneutta-ja-kapinaa/

Tapahtumapaikka

Ohjelmaravintola Maxim
Haapaniemenkatu 34
Kuopio, 70110
+ Google Map
Kotisivu:
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Suunnittele matkasi Reissuvihko