Ladataan Tapahtumat

Kauneimmat barokkijoululaulut

joulukuu 13 klo 19:00 - 20:00

Vapaa

Anna Antikainen, laulu
Katri Antikainen, laulu ja sello
Sanni Antikainen, cembalo
Kaisa Ruotsalainen, barokkiviulu
Lauluyhtye: Anna, Katri ja Juha Antikainen sekä Miika Tammekann
Kuopion kaupunginorkesteri

Tule kuuntelemaan ja laulamaan kauneimpia barokin ajan joululauluja, nauttimaan Intron jouluisesta tarjonnasta ja lämmittelemään höyryävän glögin äärellä BarokkiKuopion ja Kuopion kaupunginorkesterin kanssa! Ensemble Nylandia, lauluyhtye sekä kaupunginorkesterin loistavat muusikot johdattelevat sinut iloisen jouluisiin tunnelmiin rennossa juonnetussa joulukonsertissa. Myös yleisö pääsee avaamaan ääntään tuttujen joululaulujen – mm. Enkeli taivaan, Maa on niin kaunis ja Deck the Halls – sävelin.

Charpentier – Schein – Piae cantiones – trad.
CAFÉ BAROCK on erilainen tapa kuunnella klassista musiikkia. Café Barock -tapahtumissa konserttitraditio pääsee takaisin juurilleen osaksi yhteisöllistä viihtymisen tapaa, jossa musiikkia voi kuunnella myös vapaamuotoisissa tilanteissa samalla esimerkiksi ruoasta, juomasta ja jutustelusta nauttien.

Café Barockin Kauneimmat barokkijoululaulut -konsertteja on järjestetty jo vuodesta 2015 lähtien yhteistyössä Ensemble Nylandian kanssa. Nyt BarokkiKuopio ja Ensemble Nylandia yhteistyössä Kuopion kaupunginorkesterin kanssa tuovat Café Barockin tunnelmalliset klubi-illat ensimmäistä kertaa Kuopioon.

Konsertin kesto on noin 1 tunti, ei väliaikaa.

Järj. Yhteistyössä BarokkiKuopio ja Kuopion kaupunginorkesteri
Vapaa pääsy

Tapahtumapaikka

Intro Social
Kauppakatu 20
Kuopio, Pohjois-Savo 70100 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
Kuopio
Kotisivu:
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Suunnittele matkasi Reissuvihko