Ladataan Tapahtumat

Juhannus Etkot – ravit

18 kesäkuun klo 6:00 pm - 9:00 pm

6€

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Juhannus aloitetaan Kuopion raveista!
Torstaina 18.6. klo 18 alkaen ravataan mm. Varsakunkku karsinta & Amatööriohjastajien SM-liiga Toto5 kierroksen merkeissä. Ponilähtö heti ravien alussa klo 17.50.

Grillin ja terassin lisäksi avoinna ovat autokatsomo sekä totomyyntipiste katsomoalueella. Mukaan kannattaa ottaa oma retkituoli, jossa voit seurata tapahtumia ravipaikalla.

Liput ovat myynnissä Kuopion raviradan verkkokauppassa sekä nopeimmille myös autokatsomon portilta hintaan 6 €/hlö, alle 16v. veloituksetta.
Myös Kuopion raviradan vapaaliput ja kausikortit käyvät normaaliin tapaan. Autokatsomopaikan hinta 4 €/auto. Huomioittehan, että varikkoalueen ja yleisöalueen välillä ei saa missään tilanteessa olla läpikulkua. Katsomoalueelle voidaan ottaa max. 400 vierasta.

Huolehdimme ravitapahtumamme yleisö- ja varikkotilojen hygieniasta ja paikalle saapuvien tehtävänä on pitää erityisen hyvä huoli turvaetäisyyksistä ja sairaana ei saa missään tapauksessa tulla raveihin. Järjestysmiehet valvovat tapahtumaa ja ohjeistavat tarvittaessa asiakkaita. Käsidesejä kannattaa käyttää yleisö- ja wc-tiloissa ahkerasti ja jos yskittää, niin muista suojata suusi.

Tervetuloa viihtymään! #ravit on parasta paikan päällä
Ravitunnelmaa on tarjolla myös TotoTV:ssä, joten jos et pääse paikalle, voit seurata tapahtumia kotisohvalta!

Tiedot

Päivämäärä:
18 kesäkuun
Aika:
6:00 pm - 9:00 pm
Hinta:
6€
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
www.kuopionravirata.fi

Tapahtumapaikka

Kuopion Ravirata
Puikkarintie 41
Kuopio, 70420 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
010 321 5750
Kotisivu:
www.kuopionravirata.fi