Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hopeatähdet- elokuvafestivaali

marraskuu 4 - marraskuu 10

7€ – 10€

HOPEATÄHDET -elokuvafestivaali tulee jälleen! Tiedossa on 7 päivää elokuvia ja elokuvavieraita, maanantaista sunnuntaihin ajalla 4.-10.11.2019 Kino Kuvakukossa.

Vuoden 2019 elokuvavalintoja ovat viitoittaneet kysymykset ilosta ja itsetunnosta. Taiteessa komiikan skaala ulottuu harmittomasta huumorista aina armottomaan satiiriin. Usein jo pienikin heilahdus, jotain mikä rikkoo arjen pinnan, voi riittää näkemään asiat eri valossa: valoisammin, todemmin, myös toisen näkökulmasta. HOPEATÄHDET 2019- ohjelma tarjoaa runsain mitoin mahdollisuuksia nähdä toisin – ja tarttua iloon.

Mukana on kotimaisia että ulkomaisia draama- ja komediauutuuksia. Mukana on monia syksyn uutuuksia, kuten mm. FINGERPORI, Suomen suosituimman päivälehtisarjakuvan kestohahmoille ja maailmankuvalle rakentuva komedia ja brittiläistä draamaa humoristisin maustein edustava DOWNTON ABBEY.

Ohjelmassa on myös monta kiintoisaa dokumenttia, kuten mm. soul-musiikin kuningatar Aretha Franklinin legendaarisesta kirkkokonsertista (Los Angeles, 1972) tehty musiikkidokumentti AMAZING GRACE (2019).

Kino Kuvakukossa on Kuopion suurin elokuvateatterisali, 338 paikkaa. Lipunmyynti suoraan ovelta, lipunmyynti avautuu tunti ennen kunkin päivän ensimmäistä elokuvaesitystä. Poikkeuksena on avajaispäivä ma 4.11.2019, jolloin lipunmyynti avataan jo klo 15, eli kaksi tuntia ennen avajaisesitystä /Mestari Cheng, avajaisvieraana näyttelijä-ohjaaja Kari Väänänen.

Lippujen hinnat ovat kauttaaltaan edulliset, 7 € -10€.
Kaikissa elokuvissa kieli: suomi/ suomenkielinen tekstitys.
Miehiä ja poikia-elokuvailtaan (pe 8.10.klo 18 ) on vapaa pääsy.

Koko ohjelma, elokuvien esittelyt, lipunmyynnin aukioloajat netissä: www.hopeatahdet.fi

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
marraskuu 4
Loppuu:
marraskuu 10
Hinta:
7€ – 10€
Tapahtumaluokat:
, , ,
Kotisivu:
Siirry kotisivuille

Tapahtumapaikka

Kino Kuvakukko_
Vuorikatu 27
Kuopio, 70100 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
Siirry kotisivuille

Järjestäjä

ISAK ry
Kotisivu:
Siirry kotisivuille