Ladataan Tapahtumat

Finland Ice Marathon 2022

helmikuu 26

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ainutlaatuinen Finland Ice Marathon on Kallaveden luonnonjäällä järjestettävä luistelutapahtuma, joka järjestetään Kuopiossa jo 39. kerran. Vuonna 2022 kaikki kisatoiminnot järjestetään lauantaina 26.2.

Finland Ice Marathon on yksi Suomen vanhin ja tunnetuin luonnonjäällä järjestettävä luistelutapahtuma. Tapahtuman keskuspaikkana toimii Kuopion matkustajasatama, minne rakennetaan kisakeskus runsaine oheispalveluineen. Lajeina luistelu, sauvaluistelu, nastapyöräily, potkukelkkailu sekä uutuutena myös nastajuoksu!

Vuoden 2021 virtuaalinen Finland Ice Marathon -kisa sai paljon hyvää palautetta, jonka vuoksi virtuaalinen FIM-kuntoiluhaaste säilytetään osana perinteistä tapahtumaa. Hyvänmielen virtuaalinen FIM kannustaa säännölliseen liikuntaan ja kilometrejä voi kerryttää luistellen, sauvaluistellen, nastapyöräillen, nastajuosten tai potkukelkkaillen. Osallistuminen on ilmaista. Voit kerryttää liikuntakertoja ja liikuntakilometrejä helmikuun ajan 1. – 28.2.2022 ja haasteeseen voi missä tahansa. 

Lisätietoja tapahtuman verkkosivuilta:

www.finlandicemarathon.com

 

Tiedot

Päivämäärä:
helmikuu 26
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://www.finlandicemarathon.com/

Tapahtumapaikka

Kuopion Matkustajasatama
Makasiininkatu 1
Kuopio, 70100
+ Google Map
Suunnittele matkasi Reissuvihko