Ladataan Tapahtumat

Virtuaalinen Finland Ice Marathon 2021

helmikuu 1 - helmikuu 28

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Finland Ice Marathon järjestetään helmikuussa 2021 virtuaalisena, omatoimisena tapahtumana. Perinteistä kahden päivän Finland Ice Marathon -tapahtumaa ei järjestetä.

Virtuaalinen Finland Ice Marathon 2021 on kaikille ilmainen, omatoiminen ulkoilu- ja luistelutapahtuma. Virtuaalisessa tapahtumassa ei ole palkintojenjakoa eikä muitakaan yleisötilaisuuksia. Kilpailuaika kestää koko helmikuun ajan, jolla varmistetaan, että jokainen voi liikkua jäällä turvallisesti turvavälit huomioiden.

Tänä vuonna kisassa ei palkita nopeimpia, vaan palkinnot arvotaan. Yksi suoritus missä tahansa lajissa vastaa yhtä arvontalipuketta. Mitä useamman suorituksen teet, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa arvonnassa. Nyt haetaankin siis aktiivisimpia liikkujia!

Tämän lisäksi jokaisessa lajissa palkitaan kolme eniten kilometrejä kerryttänyttä liikkujaa. Palkittavat sarjat ovat:

  • luistelu
  • sauvaluistelu
  • nastapyöräily
  • potkukelkkailu
  • nastajuoksu

Voit osallistua mihin tahansa sarjaan niin monta kertaa kuin haluat. Osallistumismäärät ja kilometrit ilmoitetaan myöhemmin tapahtuman verkkosivuilla. Voit suorittaa virtuaalisen Finland Ice Marathonin Kuopiossa, Kuusamossa tai vaikka Helsingissä! Tapahtuma ei siis ole paikkakuntarajoitteinen.

Lisäksi tänä vuonna järjestetään perheluistelu-sarja. Perheluistelun tarkoitus on kannustaa perhettä liikkumaan yhdessä jäällä. Perheluistelussa jokainen osallistuja saa muistomitalin, perheen kokoa ei ole rajattu. Muistomitalin voi noutaa tapahtuman jälkeen. Mitalin voi noutaa Queen-R ravintolaivasta numerolappua vastaan, saat numerolapun sähköpostiisi. Queen-R on avoinna päivittäin klo 10-16, ellei toisin ilmoiteta

Lue lisää:

 

 

Tiedot

Alkaa:
helmikuu 1
Loppuu:
helmikuu 28
Tapahtumaluokat:
, ,
Kotisivu:
https://www.finlandicemarathon.com/

Tapahtumapaikka

Kuopio
Tulliportinkatu 31
Kuopio, 70100
+ Google Map