Ladataan Tapahtumat

Peruttu: Extreme Run Tahko

18 huhtikuun

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

EDIT 12.3.2020: Tahkon Extremerun on peruttu koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

  • Kilpailuun jo ilmoittautuneiden TIEDOT SIIRRETÄÄN SUORAAN VUODEN 2021 tapahtumaan ( Tahko ) ilman, että kenenkään tarvitsee tehdä mitään.  Tapahtuman päivämäärä ilmoitetaan välittömästi kaikille sähköpostilla kun se on päätetty. Alustavasti ajankohta on viikko pääsiäisen jälkeen kuten tänäkin vuonna, mutta tämä varmistuu vielä.
  • Muussa tapauksessa, lue lisätietoja Extremerunin Facebookista >>

 

Vuosi vuodelta kasvava iloinen tapahtuma tarjoilee monenlaisia riemuja Tahkonrinteiden ja Piazzan ympäristössä.

Koska tunnelman ydin on joka tapauksessa karnevaalimeininki, on nyt jos koskaan aika kaivaa kaikki ihanimmat tai kamalimmat tai siisteimmät karnevaaliasut kaapista ja ilmoittautua mukaan kevään hauskimpaan viikonloppuun! Tule kavereiden kanssa, ota tyky-päivä työkavereiden kanssa, kerää harrasteporukasta jengi tai tule yksin. Kaikki toimii.

Tahkon rata tulee olemaan noin 3km pitkä ja se voi kiertää 1-3 kertaa. Radalle rakennetaan erilaisia esteitä, sekä hyödynnetään maaston mukanaan tuomia haasteita. Kiipeile, ryömi, hyppää, juokse ja nauti. Piazzan terassin kulmalle rakentuvalla tapahtuma-alueella musiikkia ja hyvää fiilistä on tarjolla koko päivän ajan – sekä tietenkin myös illan AfterRun -bileissä, jossa voikin tunnelmoida sitten aamun pikkutunneille saakka.

#extremerun #tahko #kuopiotahko

Tiedot

Päivämäärä:
18 huhtikuun
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
http://www.extremerun.fi

Tapahtumapaikka

Tahko
Sääskiniementie 560
TAHKOVUORI, 73310 Suomi
Kotisivu:
www.kuopiotahko.fi/tahko