Ladataan Tapahtumat

Elämysten Taikaa Suviyössä

kesäkuu 29 klo 12:00

390€

Elämysten Taikaa Suviyössä 29.-30.6.2022 Kallaveden upeassa saaristossa.

Ota vastaan luonnon uudistavaa keskikesän voimaa kehoosi niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Hengitellen, aistien, lempeästi venytellen ja nauttien ajasta, olemisesta sekä herkullisesta Mariia Ruusulahden vegaanisesta ruoasta, jota villiyrtein terästettynä tarjoillaan. Voit metsäkelliä tai suppailla Kallaveden kauniissa saaristossa, saunoa hoidoista nautiskellen sekä availla mielen lukkoja. ”Mielen ihmeitä” saat turvallisessa ohjauksessa.

Ajankohtaiset ajan vaikutukset henkilökohtaiseen oloosi selviävät Maya-viisauden kirjoista ja Päivi Kaskimäen runsaasta kokemuksesta kanavoituen. Sinä olet tärkein – valitse oloosi tarvitsemiasi ja haluamiasi elämyksiä tarjolla olevista intuitiosi mukaan. Matkat saareen ja ateriat on ennakkoon ilmoitettuina kellonaikoina. Muu toiminta, jota on laajasti valittavissa, on oman tuntemuksen mukaan/sovitaan paikan päällä.

Majoitus huvialuksessa sekä hammockeissa, jotka voi laittaa roikkumaan joko puuhun tai teltaksi maahan. Lista tarvittavista varusteista toimitetaan ilmoittautumisen jälkeen.

Aikataulu: 

Ke 29.6.

  • Lähtö klo 12 Kuopion lentoaseman rannasta
  • Lounas nautitaan huvialuksella>>
  • 14.30-15.00 päiväkahvi ja suussa sulava leivonnainen
  • 19.00 monipuolinen päivällinen

To 30.6.

  • 11.00 runsas brunssi
  • 12.00 lähdemme kotimatkalle

Hinta 390€ / hlö

Lue lisää>>

 

Tiedot

Päivämäärä:
kesäkuu 29
Aika:
12:00
Hinta:
390€
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://tastesavo.fi/tapahtuma/elamysten-taikaa-suviyossa-29.-30.6.2022
Suunnittele matkasi Reissuvihko