Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Don’t You Worry ’bout a Thing

5.11.2023 klo 17:00 - 19:00

Lähes 60 muusikkoa ottaa Kuopion Musiikkikeskuksen konserttisalin haltuunsa, kun Jyväskylä Big Bandin ja Kipinät-kuoron yhteiskiertue kaartaa Kuopioon. Kollektiivi esittää alun perin New York Voices -lauluyhtyeelle sorvattuja sovituksia svengaavista jazz- ja lattarikappaleista. Huippukuoron laulanta taidokkaan big bandin groovella höystettynä on harvinaista herkkua, jota ei kannata jättää välistä!

Kuoro ja big band hellivät kuulijoiden korvia yhteissoinnillaan, minkä lisäksi tarjoillaan kattaus molempien kokoonpanojen omaa jazzahtavaa ohjelmistoa. Jyväskylä Big Bandia johtaa Ilkka Mäkitalo ja Kipinöitä Kaisa Halmemies.

Jyväskylä Big Band on yksi Suomen aktiivisimmista big bandeistä. Yhtye on tehnyt yhteistyötä niin kotimaisten kuin ulkomaisten solistien ja säveltäjien kanssa sekä toteuttanut poikkitaiteellisia produktioita. Omien konserttiensa lisäksi JBB on esiintynyt eri tapahtumissa ja yritystilaisuuksissa sekä useilla suomalaisilla festivaaleilla. Tilaussävellystoiminta on tärkeä osa JBB:n toimintaa, ja orkesteri tuokin säännöllisesti lavalle myös täysin uutta ohjelmistoa.

Kipinät on jyväskyläläinen pop- ja jazzmusiikin ja kuoroimprovisaatioon keskittyvä kuoro, jota johtaa sen perustaja, pop/jazz-laulunopettaja ja palkittu kuoronjohtaja Kaisa Halmemies. Kipinät koostuu noin 45 muusikosta ja musiikin aktiiviharrastajasta.

5-vuotisjuhlavuottaan viettävä Kipinät on rajoja rikkova rytmimusiikin pioneeri perinteikkäässä kuoromaailmassa. Se tunnetaan valovoimaisesta esiintymisestä, raikkaasta soinnistaan ja tiukasta groovesta. Kesäkuussa 2019 Kipinät palkittiin kolmella kultaleimalla eli korkeimmalla tunnustuksella ja kuoronjohtajapalkinnolla Tampereen Sävel -festivaalin kansainvälisessä kuorokatselmuksessa.

Konsertin kesto noin 2h, sisältäen väliajan.

Järj. Jyväskylän Big Band ry

Liput

  • 30,90€
  • 23,40 € lapset alle 18 vuotta, opiskelijat, eläkeläiset ja varushenkilöt
  • Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/lippu. Palvelu- ja toimitusmaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.
  • Osta liput>>
Tapahtumakalenteriin

Tiedot

Päivämäärä:
5.11.2023
Aika:
17:00 - 19:00
Hinta:
23.40€ - 30.90€
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://www.kuopionmusiikkikeskus.fi/ohjelmisto/dont-you-worry-bout-a-thing/

Tapahtumapaikka

Kuopion Musiikkikeskus
Kuopionlahdenkatu 23
Kuopio, 70100
+ Google Map
Puhelin:
Lipunmyynti 0600 96100 (1,98 €/min. + pvm) / Lippupiste 0600 900 900 (2 €/min. + pvm)
Kotisivu:
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Suunnittele matkasi Icon pinboardReissuvihko Icon pinboard