Ladataan Tapahtumat

ANTI – Contemporary Art Festival 2020

27.10.2020 - 1.11.2020

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

ANTI – Contemporary Art Festival järjestetään Kuopiossa 27.10.-1.11.2020.

ANTI – Contemporary Art Festival työskentelee innovatiivisten taiteilijoiden kanssa projekteissa, jotka tutkivat ja avartavat urbaania tilaa. Tapahtuma järjestetään vuosittain Kuopiossa. Ympäri maailmaa tulevien taiteilijoiden teokset ottavat haltuunsa Kuopion kaupungin julkisia tiloja – koteja, kauppoja, toreja, yrityksiä, metsiä, järviä. Yleisö pääsee arjen keskellä osaksi teoksia – tekemään ja kokemaan niitä.

19. ANTI – Contemporary Art Festival järjestetään osana European Region of Gastronomy Kuopio 2020-21 -juhlavuotta. Juhlavuotta koordinoivat ProAgria Itä-Suomi, Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset, Savonia-ammattikorkeakoulu, jotka ovat ANTI-festivaalin 2020 pääyhteistyökumppanit. Festivaali on luonnollisesti suunniteltu niin, että kaikki turvallisuuden kannalta oleelliset seikat otetaan huomioon. Yleisöturvallisuuteen liittyviin ohjeisiin voi tutustua tapahtuman verkkosivuilla.

“Tehdään jotakin, mikä on ollut kovin vaikeaa tänä vuonna: kokoonnutaan yhteen. Tehdään niin samalla tiedostaen, että monet ihmiset ympäri maailmaa eivät pysty tällä hetkellä samaan, että me olemme onnekkaita, koska meille se on mahdollista, ja arvostamme kokemusta uudella tavalla – olemmehan muillakin elämänalueilla oppineet, ettei yksinkertaisia nautintoja kannata pitää itsestäänselvyyksinä. Ei sillä, että ANTI-festivaali olisi yksinkertainen: se on monimutkainen, intensiivinen, tuhti ja aromaattinen nautinto niille, jotka suosivat täysin poikkeuksellisia makuja,” kirjoittavat tapahtuman taiteelliset johtajat Johanna Tuukkanen ja Gregg Whelan.

Katso festivaalin päiväkohtainen ohjelmisto ja tapahtumapaikat osoitteesta www.antifestival.com>>

Tapahtuma pidättää oikeuden muutoksiin.

 

Tiedot

Alkaa:
27.10.2020
Loppuu:
1.11.2020
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
https://antifestival.com/ohjelmisto/

Tapahtumapaikka

Kuopio
Tulliportinkatu 31
Kuopio, 70100
+ Google Map