Tahko Sport

Tahko Sport kokoaa alueen urheilutapahtumat yhteen – helposti seurattavaksi. Tahkon matkailualue toimii upeana näyttämönä monille tasokkaille urheilutapahtumille läpi vuoden. Talvinen sportti painottuu pääasiassa Tahkonrinteiden alppikisakauteen, joskin monenlaiseen lajiharjoitteluun on erinomaiset mahdollisuudet myös talvella – niin ulkona kuin sisälläkin.  Hiihtoladut, talvipyöräily- ja muut ulkoilureitit, uimahalli ja kuntosali tarjoavat mahdollisuuksia treenamiseen myös lomalla. Treenaamisen tueksi tai uusien tavoitteiden saavuttamiseksi tarjolla on myös asiantuntevaa personal training -palvelua, niin yksityishenkilöille kuin porukoillekin.

Kesän urheilutapahtumien kohokohtia ovat Suomen suurin maastopyöräilytapahtuma Tahko MTB kesä-heinäkuun vaihteessa, elokuinen Finntriathlon Tahko kolmen matkan valikoimalla sekä syyslomaviikon perinteikäs Tahko Vuorijuoksu. Kesätapahtumien uusin tulokas, alkukesän Tahko Brutal Trial järjestetään nyt toistamiseen toukokuussa 2019. Heinäkuussa Tahko näyttää parhaita puoliaan tämän vuoden Fin5 -suunnistusviikon kisakeskuksena – alueelle odotetaan useita tuhansia suunnistajia kotijoukkoineen.

Tahko – kaikkea paitsi tylsää!

Tapahtumapaikkana Tahko hemmottelee paitsi tapahtumiin osallistujia, myös mukana saapuvia kannustusjoukkoja. Yhä useampi saapuukin tapahtumiin koko perheen tai ystäväporukan voimin – aina vain pidemmäksi aikaa, sillä alueelta löytyy loputtomasti mukavaa tekemistä, 8600 vuodepaikkaa mistä valita mieleisensä sekä lukuisia persoonallisia ravintoloita. Ja toki – Savossa kun ollaan – myös ehdottoman leppoisa tunnelma!

Tervetuloa Tahkon urheilutapahtumien pariin!

#tahko #tahkosport

Tulossa!

Treenien tueksi!