Tahko Sport

Tahko Sport kokoaa Tahkon urheilutapahtumat yhteen – helposti seurattavaksi. Tahkon matkailualue toimii upeana näyttämönä monille tasokkaille urheilutapahtumille läpi vuoden. Talvinen sportti painottuu pääasiassa Tahkonrinteiden alppikisakauteen, joskin monenlaiseen lajiharjoitteluun on erinomaiset mahdollisuudet myös talvella – niin ulkona kuin sisälläkin.  Hiihtoladut, talvipyöräily- ja muut ulkoilureitit, uimahalli ja kuntosali tarjoavat mahdollisuuksia treenamiseen myös lomalla.

Kesän urheilutapahtumien kohokohtia ovat Suomen suurin maastopyöräilytapahtuma Tahko MTB kesä-heinäkuun vaihteessa, elokuinen IRONMAN Finland Kuopio-Tahko sekä syyslomaviikon perinteikäs Tahko Vuorijuoksu.

Tahko – kaikkea paitsi tylsää!

Tapahtumapaikkana Tahko hemmottelee paitsi tapahtumiin osallistujia, myös mukana saapuvia kannustusjoukkoja. Yhä useampi saapuukin tapahtumiin koko perheen tai ystäväporukan voimin – aina vain pidemmäksi aikaa, sillä alueelta löytyy loputtomasti mukavaa tekemistä, 8600 vuodepaikkaa mistä valita mieleisensä sekä lukuisia persoonallisia ravintoloita. Ja toki – Savossa kun ollaan – myös ehdottoman leppoisa tunnelma!

Tervetuloa Tahkon urheilutapahtumien pariin!

#tahko #tahkosport

Tulossa!