Ratavuorojen varaus

Ratavuorojen varaus Tahko Special -rinteeseen

Ratavuoroja varaava voi katsoa vapaat ajat allaolevasta kalenterista ja varaukset tehdään lähettämällä sähköposti osoitteeseen tahkonrinteet(at)tahko.com. Varausta tehtäessä tulee päivämäärien ja kellonaikojen lisäksi mainita seuran nimi, yhteyshenkilö ja tämän puhelinnumero, ryhmän koko sekä harjoittelulaji. Varaukset käsitellään Tahkonrinteiden toimistolla ja päivitetään nettikalenteriin. Varaukset huomioidaan saapumisjärjestyksessä. Rinneyhtiöllä on oikeus tarvittaessa muuttaa vuoroja ja niiden ajankohtia.

Ratavuoroja annetaan ainoastaan Tahko Special –rinteeseen (nro 1 rinnekartassa). Ratavuoroja ei näin ollen anneta ennen Special –rinteen aukeamista. Rinteessä on käytössä kolme vierekkäistä ratapaikkaa, joista rata 1 on alhaalta päin katsottuna rinteen vasemmassa reunassa. Ratavuoroja on mahdollista varata kahdeksi tunniksi kerrallaan alkaen klo 9.00. Pääsiäiseksi ratavuoroja ei voi tehdä.

Rinteet 2, 3, 4 ja 5 voivat olla kilpailujen ja valmennusleirien aikana poissa yleisön käytöstä. Joitain kisoja pidetään myös World Cup -rinteessä ja tällöin Special –rinne on yleisessä käytössä, eikä siihen anneta ratavuoroja.

Ratojen rakentaminen ja laskeminen on sallittua ainoastaan Tahkonrinteiden luvalla. Taukojen ajaksi portit poistetaan rinteestä ja pinta lanataan. Vuorot on jaoteltu seuraaviin aikajaksoihin: klo 9-11, 11-13, 13-15, 15-17 sekä 17-19. Samalla seuralla ei voi olla kahta peräkkäistä vuoroa eikä enempää kuin kaksi vuoroa päivässä. Sesonkiaikoina vuoroja kannattaa mahdollisuuksien mukaan pyrkiä yhdistelemään muiden seurojen kanssa.

Harjoittelevien/kilpailuihin osallistuvien ryhmien on käytettävä rinnelippua. Ratalaskijoilla ei ole oikeutta hissijonon ohittamiseen.

Ohjattujen lajiharjoitteluryhmien rinneturvallisuutta koskevat ehdot tarkemmin osoitteessa www.ski.fi.

Lue myös Tahkonrinteiden ratavuorojen varaus- ja peruutusehdot.

Ladataan...

Lisätietoja ratavuoroista