TAHKONRINTEET

24 rinnettä, 15 hissiä ja huippuolosuhteet

Erinomaisesti hoidetut rinteet ovat Tahkon valttikortti. Hiihtokausi kestää marraskuusta huhtikuulle ja rinteistä löytyy herkkuja sekä aloitteleville laskijoille että kansainvälisen tason kisarinteitä kaipaaville. Rinteitä on yhteensä 24 kappaletta, joista pisimmillä on mittaa yli kilometri. Korkeuseroa löytyy 200 metriä ja huipulle noustaan 15 hissin voimin. Freestyle-laskijoita hemmottelee Jukulautastriitti ja Tahko Park boxeineen ja reileineen. Turvallista lumihupia on tarjolla tietysti myös kaikkein pienimmille, esimerkiksi Tahkonrinteiden hiihtokoulun järjestämänä.

Rinnealueen palveluita Tahkolla

Rinnealueella palvelee viisi rinneravintolaa, kolme välinevuokraamoa sekä maineikas suksihuolto. Myös rinnealueen laavupaikat ovat vapaasti käytettävissä. Siirtyminen ydinkeskustasta rinteiden juurelle tapahtuu näppärästi Tahkolahden ylittävää siltaa pitkin kävellen tai talvikauden ajan liikennöivällä, ilmaisella Skibussilla, jolla pääsee keskustan lisäksi suoraan Tahkonrinteiden pysäköintialueelle, Tahkolahden pohjukassa olevan lipunmyyntipisteen edustalle. Tahkolahden P-alueelta rinteeseen siirtyminen tapahtuu kätevästi siirtymähissillä. Tahkolahden jääparkki avataan vuosittain heti sään salliessa.

Rinteet liikuttavat myös kesällä

Kesäkaudella Tahkonrinteillä lasketaan kuudella alamäkiradalla ja hissi vie huipulle neljänä päivänä viikossa. Maisemahissin kyydissä matka taittuukin mukavasti, olipa sitten matkalla retkeilemään, maisemia ihastelemaan,  maastopyöräilemään, alamäkiratoja valloittamaan tai vaikkapa vain lounaalle huipulla sijaitseviin rinneravintoloihin. Rinnealueella kulkee monia retkeilyreittejä ja huipulle johtavat Tahkon portaat palvelevat retkeilijöitä ja treenajia kesäkaudella. Heinäkuussa 2018 avattu upea, täysmittainen Tahko DiscGolfPark liikuttaa harrastajia läheltä ja kaukaa. Myös ensilumenlatu avataan jo syyslomaviikolla, joten murtsikkavälineet kuuluvat ehdottomasti Tahkon reissulle mukaan otettaviin välineisiin, joskin niitä on toki vuokrattavissa Tahkoltakin.

#tahkonrinteet   #tahkoskiresort   #tahko   #kuopiotahko   #skifinland

TAHKONRINTEET
Tahkolaaksontie 1
73310 TAHKOVUORI
029 170 7030
0,0835 €/puh + 0,1669 €/min

tahkonrinteet(at)tahko.com
www.tahkonrinteet.fi

Tietosuojaseloste

Rinnetiedot

Sää

Web-kamerat

Tahkon webkamerat

Tahkonrinteet

Rinneuutiset

Tsekkaa nämä!