Ruokaravintolat

Kuopion, Tahkon ja Savon ruokaravintolat

Herkkusuiden Järvi-Suomessa nautitaan paikallisista aineksista rakkaudella tehtyä ruokaa. Ruokalistat vaihtelevat sesonkien mukaan ja tuoretta kalaa, riistaa ja muita metsän makuja, lähituottajien marjoja, kasviksia ja yrttejä on aina saatavilla.

Tunnelmaa värittävät erilaiset ravintoloiden väliset vierailut ja muut ruokatapahtumat, joissa korostuvat paikalliset maut sekä luonnon omat, puhtaat ja laadukkaat raaka-aineet. Tunnetuimpia ruokatapahtumia ovat SATOA -ruokafestivaalit, Kuopio Wine Festival sekä loppukesän Kalaryssäys. Ruokatapahtumia järjestetään pitkin kesää niin Kuopion keskustassa kuin muuallakin maakunnissa.  Tahkon ruokaravintolat palvelevat aamiaisesta aamuyöhön ja esimerkiksi lounasta saa paitsi perinteisistä lounasravintoloista, myös useista rinneravintoloista läpi vuoden sekä kesäisin golfkenttien klubiravintoloista. Gastronomisia makuelämyksiä on tarjolla useissa á la carte -ravintoloissa, joten myös esimerkiksi Kuopiossa matkailevien kannattaa ehdottomasti hyödyntää sekä Kuopion että Tahkon persoonallinen ravintolatarjonta – välimatkaa kun on vain alle tunnin ajomatkan verran ja samaan reissuun voi yhdistää muutakin mukavaa tekemistä.

Löydä parhaat á la carte -ravintolat, lounaspaikat, kesäravintolat, pikaruokapaikat, pizzeriat, etniset ravintolat, rinneravintolat, juhlapaikat sekä erikoisuudet ja käyntikohteet.  Laadukasta ruokaa tilata myös suoraan lomamökin ovelle alueen Catering -yrityksistä sekä Kuopiossa myös ravintolaruokaa toimittavasta Woltista.

 

 

Ravintolatärpit

Puikkarin Vappubrunssi

Vappupäivän brunssi tarjoillaan show& dinner -hengessä Puikkarin timanttien alla. Kattaukset klo 12.00 ja klo 14:30. Tutustu menuun ja varaa paikkasi ennakkoon!
alk. 45 € / henkilö

Wanhan Sataman Vappubrunssi

Ravintola Wanhan Sataman perinteinen vappubrunssi tarjoillaan tuttuun tapaan vappupäivänä, 1.5.2019 klo 11-19. Katso kattaukset, menu ja varausohjeet ravintolan verkkosivuilta.
alk. 34,90 € / henkilö

Scandic Atlas | Ravintola Grillssonin lounas

Kuopion torin laidalla sijaitsevan Ravintola Grillssonin suosittu ja herkullinen lounas on tarjolla ma - pe klo 11-14. Hintaan sisältyy päivittäin vaihtuva alkusalaatti, kolme pääruokavaihtoehtoa sekä kahvi/tee ja pieni makea. 
10,50

Ravintola Rehti | Maistelumenu

Varaa talven upein makuelämyksesi Ravintola Rehtistä, Tahkolta. Seitsemän ruokalajin maistelumenua on saatavilla päivittäin, mutta isompien seurueiden on syytä tilata se etukäteen. Yhdistä myös viinipaketti ja elämys on täydellinen!
63 € / henkilö

Ravintola Riemu | Chicken wings

Nyt niitä saa myös Tahkolta! Herkuttele Riemun wingseillä, joita tarjoillaan 8 / 16 / 24 kappaleen annoksina kasvisten ja dipin kera. Katso koko menu - pizzat, burgerit ja paljon muuta koko perheelle!
alk. 9,50

Frans & Sophie | Sunnuntaibrunssit

Varaa pöytäsi Kuopion ranskalaisimmalle brunssille! Frans & Sophien brunssi sunnuntaina 31.3. & 28.4. sekä 26.5.2019 - aina klo 12-15. Rennon ranskalainen bistro sijaitsee Original Sokos Hotel Puijonsarven vieressä.
alk. 27 € / hlö

Tsekkaa tästä Kuopion, Tahkon ja Savon ruokaravintolat!

HURMAava Bar - Restaurant - Lounge Kuopion keskustassa.

HURMA

Frans & Sophie bistro Kuopiossa

Frans & Sophie

amarillo kuopio

Amarillo Kuopio

Rosso

Ravintola Grillson Kuopio

Ravintola Grillsson

Ravintola Bord

Viikinkiravintola Harald

mosquito tahko

Ravintola Mosquito

Ravintola Riemu

rehti ravintola tahko

Ravintola Rehti

Ravintola Ukko

tahko hotellin pizzeria

Pizza Breikki

Ravintola Hillside

tahko hesburger

Mini-Hesburger

Pehku

Pizzeria Onni

panorama bar tahko

Panorama Bar & Café

syvärin kunkku tahko

Kunkku

Aholansaari

kaisla tahko lounas

Ravintola Kaisla

Rosso Iisalmi

Kylpylähotelli Kunnonpaikka