Ruokaravintolat

Kuopion, Tahkon ja Savon parhaat ruokapaikat

Ruokaravintolat kutsuvat herkuttelemaan! Paikallisten makujen Järvi-Suomessa nautitaan laadukasta, persoonallista ja rakkaudella tehtyä ruokaa. Ruokalistat vaihtelevat sesonkien mukaan ja tuoretta kalaa, riistaa ja muita metsän makuja, lähituottajien marjoja, kasviksia ja yrttejä on aina saatavilla.

Tunnelmaa värittävät erilaiset ravintoloiden väliset vierailut ja muut ruokatapahtumat, joissa korostuvat paikalliset maut sekä luonnon omat, puhtaat ja laadukkaat raaka-aineet. Tunnetuimpia ruokatapahtumia ovat SATOA -ruokafestivaalit, Kuopio Wine Festival sekä loppukesän Kalaryssäys. Ruokatapahtumia järjestetään pitkin kesää niin Kuopion keskustassa kuin muuallakin maakunnissa.  Tahkon ruokapaikat palvelevat aamiaisesta aamuyöhön ja esimerkiksi lounasta saa paitsi perinteisistä lounasravintoloista, myös useista rinneravintoloista läpi vuoden sekä kesäisin golfkenttien klubiravintoloista. Gastronomisia makuelämyksiä on tarjolla useissa á la carte -ravintoloissa, joten myös esimerkiksi Kuopiossa matkailevien kannattaa ehdottomasti hyödyntää sekä Kuopion että Tahkon persoonallinen ravintolatarjonta – välimatkaa kun on vain alle tunnin ajomatkan verran ja samaan reissuun voi yhdistää muutakin mukavaa tekemistä.

Löydä parhaat á la carte -ravintolat, lounaspaikat, kesäravintolat, pikaruokapaikat, pizzeriat, etniset ravintolat, rinneravintolat, juhlapaikat sekä erikoisuudet ja käyntikohteet.  Laadukasta ruokaa tilata myös suoraan lomamökin ovelle alueen Catering -yrityksistä sekä Kuopiossa myös ravintolaruokaa toimittavasta Woltista.

Ravintolatärpit

Tsekkaa tästä Kuopion, Tahkon ja Savon ruokaravintolat!

Jätkänkämppä

Kuopion Saana

Lakeland Lines | Roll Risteilyt

HURMAava Bar - Restaurant - Lounge Kuopion keskustassa.

HURMA

Frans & Sophie bistro Kuopiossa

Frans & Sophie

Amarillo Kuopio

Rosso

rauhalahti kuopio

Kylpylähotelli Rauhalahti

Ravintola Grillson Kuopio

Ravintola Grillsson

Ravintola Bord

Ravintola Tori

Viikinkiravintola Harald

mosquito tahko

Ravintola Mosquito

Ravintola Riemu

rehti ravintola tahko

Ravintola Rehti

tahko hotellin pizzeria

Pizza Breikki

Ravintola Hillside

Hesburger

Pehku

Pizzeria Onni

panorama bar tahko

Panorama Bar & Café

syvärin kunkku tahko

Kunkku

Pulkka Pizzeria Bar & Grill

Ravintola El Monte

Aholansaari

kaisla tahko lounas

Ravintola Kaisla

Rosso Iisalmi

Metsäkartano

Kylpylähotelli Kunnonpaikka