Ruokaravintolat

Herkuttele hartaudella - Löydä rauhallisin joulu

Kuopion, Tahkon ja Savon parhaat ruokapaikat

Ruokaravintolat kutsuvat herkuttelemaan! Paikallisten makujen Järvi-Suomessa nautitaan laadukasta, persoonallista ja rakkaudella tehtyä ruokaa. Ruokalistat vaihtelevat sesonkien mukaan ja tuoretta kalaa, riistaa ja muita metsän makuja, lähituottajien marjoja, kasviksia ja yrttejä on aina saatavilla.

Tunnelmaa värittävät erilaiset ravintoloiden väliset vierailut ja muut ruokatapahtumat, joissa korostuvat paikalliset maut sekä luonnon omat, puhtaat ja laadukkaat raaka-aineet. Tunnetuimpia ruokatapahtumia ovat SATOA -ruokafestivaalit, Kuopio Wine Festival sekä loppukesän Kalaryssäys. Ruokatapahtumia järjestetään pitkin kesää niin Kuopion keskustassa kuin muuallakin maakunnissa.  Tahkon ruokapaikat palvelevat aamiaisesta aamuyöhön ja esimerkiksi lounasta saa paitsi perinteisistä lounasravintoloista, myös useista rinneravintoloista läpi vuoden sekä kesäisin golfkenttien klubiravintoloista. Gastronomisia makuelämyksiä on tarjolla useissa á la carte -ravintoloissa, joten myös esimerkiksi Kuopiossa matkailevien kannattaa ehdottomasti hyödyntää sekä Kuopion että Tahkon persoonallinen ravintolatarjonta – välimatkaa kun on vain alle tunnin ajomatkan verran ja samaan reissuun voi yhdistää muutakin mukavaa tekemistä.

Löydä parhaat á la carte -ravintolat, lounaspaikat, kesäravintolat, pikaruokapaikat, pizzeriat, etniset ravintolat, rinneravintolat, juhlapaikat sekä erikoisuudet ja käyntikohteet.  Laadukasta ruokaa tilata myös suoraan lomamökin ovelle alueen Catering -yrityksistä sekä Kuopiossa myös ravintolaruokaa toimittavasta Woltista.

Ravintolatärpit

Frans & Sophie bistro Kuopiossa

Frans & Sophien Joulubuffet

Original Sokos Hotel Puijonsarven yhteydessä sijaitsevassa Frans & Sophie Bistrossa tarjoillaan herkullinen joulubuffet 5.12. ja pe 13.12. klo 17 alkaen. Ennakkoon tilatessa myös muina ajankohtina.
alk. 45 € / hlö
Scandic pikkujoulut

Scandic Kuopion joululounas

Virittäydy joulutunnelmaan Scandic Kuopion uudistuneessa Snellman -salissa. Joululounasbuffet on tarjolla 10.-20.12.2019, arkipäivisin klo 11-14. Tervetuloa herkuttelemaan perheen, ystävien ja vieraiden kera!
39,50 € / henkilö

Rauhalahden joululounas

Kuopion Rauhalahden herkullinen joululounas katetaan 9.-20.12. - joka päivä! Tervetuloa nauttimaan perinteisistä jouluherkuista ja päivittäin vaihtuvista joulun makuelämyksistä.
19 € / henkilö

Hotelli IsoValkeisen Joululounasbuffet

Hotelli IsoValkeisen upea, yli 20 ruokalajin juhlalounasbuffet on katettuna 16.-20.12.2019 klo 11.00 - 14.00. Tervetuloa herkuttelemaan!
35 € / henkilö

Jätkänkämpän jouluiset perinneillat

Rentoudu savusaunassa, pulahda Kallaveteen, nautiskele jouluisesta kämppäillallisesta, hanurimusiikista ja ainutlaatuisesta tunnelmasta tiistaisin klo 16-22. Jouluiset perinneillat 19.11.-17.12.2019.
35 € / henkilö

Puikkarin joululounas

Joululounas Kuopion Puikkarin timanttitaivaan alla 11.-20.12.2019 ma-pe klo 11-15. Livemusiikilla vieraita viihdyttävät Puikkari Jazz Duo Mikko Toivanen ja Mikko Pasanen - joka päivä klo 11:30 alkaen.
42 € / henkilö

Pehkun Fondue – aito elämys Tahkon huipulla

Ei pelkästään illallinen - vaan aina myös elämys! Aito tunnelma löytyy Pehkusta, jossa palvellaan suurella sydämellä. Ehdottomasti yksi Tahkolla koettavista asioista, varaa omasi ajoissa!
alk. 38 € / henkilö

Ravintola Riemu

Tahko Spa Hotellin tiloissa, SuperCorner Tahkon yläkerrassa sijaitsevassa Ravintola Riemussa nautiskelee koko perhe ja annoksia on saatavilla myös mukaan!
Kaikki lasten annokset 8,90

Scandic Atlas | Ravintola Grillssonin lounas

Kuopion torin laidalla sijaitsevan Ravintola Grillssonin suosittu ja herkullinen lounas on tarjolla ma - pe klo 11-14. Hintaan sisältyy päivittäin vaihtuva alkusalaatti, kolme pääruokavaihtoehtoa sekä kahvi/tee ja pieni makea. 
10,50

Tsekkaa tästä Kuopion, Tahkon ja Savon ruokaravintolat!

Kuopion Saana

Lakeland Lines | Roll Risteilyt

HURMAava Bar - Restaurant - Lounge Kuopion keskustassa.

HURMA

Frans & Sophie bistro Kuopiossa

Frans & Sophie

Amarillo Kuopio

Rosso

Ravintola Grillson Kuopio

Ravintola Grillsson

Ravintola Bord

Ravintola Tori

Viikinkiravintola Harald

mosquito tahko

Ravintola Mosquito

Ravintola Riemu

rehti ravintola tahko

Ravintola Rehti

tahko hotellin pizzeria

Pizza Breikki

Ravintola Hillside

Hesburger

Pehku

Pizzeria Onni

panorama bar tahko

Panorama Bar & Café

syvärin kunkku tahko

Kunkku

Aholansaari

kaisla tahko lounas

Ravintola Kaisla

Rosso Iisalmi

Metsäkartano

Kylpylähotelli Kunnonpaikka