Ravintolat

Tervetuloa herkkusuiden paratiisiin, jossa mehevien savolaisherkkujen rinnalla houkuttavat kansainvälisten keittiöiden eksoottiset maut. Ravintoloita alueella on asukasta kohden eniten koko Suomessa ja niinpä voit aina valita juuri sinun hetkeesi sopivan – aina aamiaisesta aamuyöhön.

Perinteisten lounas- ja illallispaikkojen lisäksi elämyksen voi valita vaikkapa etnisistä ravintoloista, pieteetillä sommitellusta fine dining -gastronomiasta ja aidosta paikallisesta perinteestä: kalakukko ja muut savolaiset klassikot vievät kielen laakista mennessään. Ruokailla voi myös hieman erikoisemmissa paikoissa, kuten vaikkapa risteillen Kallaveden aalloilla, tukkilaiskämpän tunnelmissa tai Tahkon rinteiden huipulla maisemia ihastellen. Kuopiossa järjestetään myös yksi Suomen suurimmista viini- ja ruokafestivaaleista, Kuopio Wine Festival, joka kerää vuosittain noin 35 000 hyvän juoman, ruuan sekä musiikin ystävää Kuopion Matkustajasatamaan.

Tunnelmalliset kahvilat ovat loistavia pysähtymispaikkoja shoppailu- tai ulkoilupäivän lomassa. Keskustan ja kauppakeskusten kahviloissa on mukava seurata värikästä ihmisvilinää paikallisia herkkuja maistellen. Kesäaikaan kahvilakulttuuri laajenee paitsi toreille, myös kesäterasseille sekä piknik -hengessä myös puistoihin ja rannoille. Kiireettömät torikahvit kuuluvat ehdottomasti jokaisen kesävierailijan ohjelmaan Kuopiossa.

Livemusiikin, tanssin ja pubikulttuurin ystäviä hemmotellaan poikkeuksellisen runsaalla ohjelmatarjonnalla läpi vuoden.  Tarjolla on huippuartisteja, konsertteja, komediaa, opiskelijabileitä, kuuluisaa after ski -tunnelmaa sekä karaokea, kansankuppiloita ja suosittuja suurtapahtumia.

Koko Järvi-Suomen alue on aarreaitta myös juhlia suunnitteleville. Päivittäin avoinna olevien kahviloiden, ruoka- ja rinneravintoloiden sekä yökerhojen, pubien ja kesäterassien lisäksi alueella on kymmeniä persoonallisia tilausravintolana toimivia juhlapaikkoja, jotka soveltuvat perhejuhlien lisäksi erinomaisesti myös esimerkiksi yritystilaisuuksiin tai ystäväporukan kokoontumisiin.  Saatavilla on myös catering -palveluita, joten tarjoilut ja useimmiten myös tarjoiluapua on tilattavissa niin vuokramökeille, yrityksen tiloihin kuin luonnossa ruokailua vartenkin.

Tasokas ruoka, persoonalliset ravintolat, huippuviihde, leppoisa palvelu sekä ruokatapahtumien värikäs kirjo ovat ehdottomasti yksi alueen merkittävimpiä vahvuuksia.

Tsekkaa myös nämä!

Tutustu!

piazza tahko

Kohtaamisia Tahkon yössä | Piazza & UKKO -bilepaketti

Vietä vauhdikas bileviikonloppu Tahkolla! Unohda taksimatkat ja majoitu rennosti vain 200 metrin päässä Piazzalta. Hinta sis. majoituksen ja kahden illan bileliput Piazzaan. Voimassa 13.12.2019-5.4.2020.
alk. 82 € / hlö / 2 vrk

Sinivalkoinen juhlabuffet Rauhalahdessa

Juhlista Itsenäisyyspäivän aattoiltaa sinivalkoisissa merkeissä. Makuelämyksiä tarjoilee herkkuja notkuva juhlabuffet ja viihdettä supersuosittu Sinitaivas -orkesteri. Kysy myös yhdistettyä majoituspakettia!
55 € / henkilö

Varaa talven bilepakettisi nyt ja karkaa arkea Tahkolle

Varaa talven vauhdikkain viikonloppu Tahkolta, jossa bilepaketteihin sisältyy majoitus, Piazzan bilelippu, aamiainen, asiakassauna. Nauti huippuviihteestä, vältä taksijonot ja puhahda suoraan pehmeisiin lakanoihin!
alk. 83 € / hlö / vrk

Jätkänkämpän jouluiset perinneillat

Rentoudu savusaunassa, pulahda Kallaveteen, nautiskele jouluisesta kämppäillallisesta, hanurimusiikista ja ainutlaatuisesta tunnelmasta tiistaisin klo 16-22. Jouluiset perinneillat 19.11.-17.12.2019.
35 € / henkilö

Sinisen Yön Jazzit Kuopiossa

Itsenäisyyspäivän etkot Kuopion Puikkarissa, timanttikruunujen loisteessa. Luvassa on big band -iloittelua swingistä ja balladeista rock-, pop- ja latin-rytmeihin sekä sinivalkoisen illan kruunaava juhlabuffet. Ilta alkaa klo 18.30. 
alk. 59 € / hlö

Ravintola Riemu

Tahko Spa Hotellin tiloissa, SuperCorner Tahkon yläkerrassa sijaitsevassa Ravintola Riemussa nautiskelee koko perhe ja annoksia on saatavilla myös mukaan!
Kaikki lasten annokset 8,90

Tutustu ainakin näihin!

Kuopion Saana

HURMAava Bar - Restaurant - Lounge Kuopion keskustassa.

HURMA

Frans & Sophie bistro Kuopiossa

Frans & Sophie

Amarillo Kuopio

Rosso

Ravintola Grillson Kuopio

Ravintola Grillsson

Ravintola Bord

Ravintola Tori

Ravintola Apteekkari Kuopio

Apteekkari

mosquito tahko

Ravintola Mosquito

Ravintola Riemu

rehti ravintola tahko

Ravintola Rehti

Golden Resort

piazza tahko

Piazza

tahko hotellin pizzeria

Pizza Breikki

Ravintola Hillside

Hesburger

Pehku

Pizzeria Onni

panorama bar tahko

Panorama Bar & Café

Rosso Iisalmi

Metsäkartano

hotelli ravintola sininen helmi kiuruvesi

Sininen Helmi

Kylpylähotelli Kunnonpaikka

o'nelly´s iisalmi

O’Nelly’s Irish Bar