Maastopyöräilyreitit Puijolla

Pyörällä koko Puijon selänteen halki.

Puijon maastopyöräilyreitit

Puijontie 135
70300
Kuopio

Ajo-ohjeet

Maastopyöräilyä Puijolla

Kuopion ensimmäinen maastopyöräilyreitti on merkitty Puijolle ja se sopii erinomaisesti myös talvipyöräilyyn. Puijon maastopyöräilyreitti kulkee upeissa maisemissa koko Puijon selänteen halki ja on paikoin varsin haastava, johtuen Puijon korkeusvaihteluista.

Noin 10km mittaiselle reitille pääsee parhaiten pesäpallostadionilta, Puijon tornilta tai Puijonsarven merkkikiveltä. Taukopaikaksi voi valita Puijon tornin tai Puijonnokan laavun, riippuen reittivalinnasta. Reittiä voivat käyttää myös kävelijät ja polkujuoksijat, joten pyöräilijöiden on syytä huomioida heidät kulkiessaan reiteillä.

Lähtöpaikat

  • Puijon Torni, Puijontie 135, 70300 Kuopio
  • Puijon pesäpallostadion, Puijonlaaksontie 14, 70200 Kuopio
  • Puijonsarven merkkikivi, Puijonsarventie 63, 70260 Kuopio

Kiinnostavimmat kohteet

Kuopion Seikkailukeskus
+358 17 580 8965 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Kuopion Seikkailukeskus

Seikkailuja, toimintaa ja tekemistä läpi vuoden – sekä vuokravälineet vesille, jäälle, lumelle, kiipeilyyn ja retkeilyyn. Seikkailukeskus toimii Kuopion matkustajasatamassa sekä Bellanrannassa, Saanan vieressä.

Aktiviteetit, Maastopyöräily, Melonta, Retkeily, SUP lautailu
Tahko Safarit
+358 400 202 303 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Tahko Safarit

Tahkon monipuolisimmat ohjelmapalvelut kaikkina vuodenaikoina. Vuokraa välineet lumelle, vesille ja maastoon tai varaa opastettu seikkailu!

Aktiviteetit, Maastopyöräily, Melonta, Moottorikelkkailu, Retkeily
Esittelyssä

Maastopyöräily

Savon vaihtelevat maastot sopivat kaikentasoisille maastopyöräilyn harrastajille läpi vuoden. Löydä ihastuttavin reitti, upein alamäkirata ja menoon sopiva vuokrapyörä!