Pölhön grillikatos

Koko perheen taukopaikka lähellä Kuopion keskustaa.

Pölhön grillikatos

Saaristokatu
70780
Kuopio

Ajo-ohjeet

Pölhön grillikatos

Pölhön grillikatos sijaitsee Pölhön saarella, Saaristokadun varrella, aivan Kuopion keskustan tuntumassa. Pölhöön pääsee kätevästi bussilla, autolla, polkupyörällä tai vaikkapa kävellen – siksi se on erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Saaristokadun parkkipaikoilta katokselle on matkaa vain parisataa metriä. Saaren päädyssä on grillikatos, jonne pääsee kävelemään leveää, helppokulkuista hiekkatietä pitkin. Saaren ympäri menee kuitenkin pieni polku, jolta pääsee ihastelemaan ympäröivän järven maisemia.

Pölhöstä löytyy grillikatos polttopuineen, käymälä, poijupaikkoja sekä laituri, johon on helppo saapua myös veneellä tai meloen.

Saapuminen:

  • Pysäköintialue löytyy Saaristokadun varresta, Saaristokatu 21
  • Paikallisliikenteen busseilla nro 5 ja 6, pysäkin nimi Pölhö E
  • Laituri löytyy Pölhön saaren päädystä, vastapäätä Siikarantaa eli Bellanrantaa.

Kiinnostavia kohteita

Esittelyssä

Melonta

Järvi-Suomen lumo on valloittavimmillaan vapailla vesillä. Kuopion, Tahkon ja lähialueiden melontareitit tarjoavat loputtomasti vaihtoehtoja niin omatoimisille kuin opastetuille retkille.

 
Kuopion Seikkailukeskus
+358 17 580 8965 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Kuopion Seikkailukeskus

Seikkailuja, toimintaa ja tekemistä läpi vuoden – sekä vuokravälineet vesille, jäälle, lumelle, kiipeilyyn ja retkeilyyn. Seikkailukeskus toimii Kuopion matkustajasatamassa sekä Bellanrannassa, Saanan vieressä.

Aktiviteetit, Maastopyöräily, Melonta, Retkeily, SUP lautailu
Esittelyssä

Retkeily

Kuopion, Tahkon ja koko ympäröivän Pohjois-Savon puhdas luonto, upeat retkeilyreitit, luontopolut, kansallispuistot ja muut luontokohteet tarjoavat loputtomasti elämyksiä kaikkina vuodenaikoina.