Kuopion Matkailuneuvonta

Matkailuneuvontaa, Hop-On Hop-Off -lippuja sekä Mualiman Napa Shop.

Kuopion Matkailuneuvonta

Kauppakatu 45
70110
Kuopio

Sijainti kartalla

Infoa matkailijoille

Kuopion torille on avattu uusi lasipaviljonki, jossa palvelee 14.6.-13.8.2021 välisenä aikana Kuopion matkailuneuvonta, Hop-On Hop-Off -kaupunkibussin info ja lipunmyynti sekä paikallisten tuotteiden kauppa eli Mualiman Napa Shop. Lasipaviljonki sijaitsee torin laidalla Kuopion kauppahallin päädyssä, lähellä Siskotyttö -patsasta.

Matkailuneuvojat ovat paikalla lasipaviljongissa maanantaista lauantaihin klo 12-14 ja muina aikoina, ma-pe klo 9-18 ja la klo 9-15, matkailuneuvojat ovat liikkeellä keskustan alueella jalkaisin tai sähköpotkulaudoilla. Matkailuneuvojat tunnistaa katukuvasta vaaleansinisestä vaatetuksesta ja selässä olevasta tekstistä: ”Kysy minulta – Ask me, Matkailuneuvojasi – Your tourist assistant”.

Hop-On Hop-Off -kaupunkibussin lipunmyynti ja neuvonta on paikalla lasipaviljongissa arkisin maanantaista 28.6. alkaen klo 10-12. Hop-On Hop-Off -lippuja voi ostaa lasipaviljongin lisäksi kätevästi Vilkku-sovelluksesta ja muista toimipisteistä.

Mualiman Napa Shop palvelee arkisin klo 10-16 ja lauantaisin klo 10-15. Mualiman Napa Shopissa on myynnissä monipuolinen valikoima laadukkaita, paikallisten pienyrittäjien tuotteita ja elintarvikkeita, Mualiman Napa -tuotteita sekä muita Kuopio-teemaisia tavaroita.

Kuopion matkailuneuvonta

Mualiman Napa -lasipaviljonki kesä 2021

  • Hop-On Hop-Off -kaupunkibussin neuvonta ja lipunmyynti lasipaviljongissa arkisin klo 10-12. (Lipunmyynti alkaa maanantaina 28.6.) Muina aikoina verkosta tai muista lippukaupoista>>
  • Matkailuneuvojat paikalla paviljongissa ma-la klo 12-14 ja liikkeellä keskustan alueella ma-pe klo 9-18 ja la klo 9-15
    • Matkailuneuvojat tunnistaa vaaleansinisestä vaatetuksesta ja selässä olevasta tekstistä: ”Kysy minulta – Ask me, Matkailuneuvojasi – Your tourist assistant”
    • Matkailuneuvojiin saa myös yhteyden puhelimitse tai sähköpostilla: 017 182 584, info(at)kuopio.fi
  • Mualiman Napa Shop avoinna arkisin klo 10-16 ja lauantaisin klo 10-15
    • Myynnissä paikallisia tuotteita, jotka sopivat kotiin viemisiksi, lahjaksi tai matkamuistoksi

Saatat olla kiinnostunut

Esittelyssä

Hop-On Hop-Off

Esittelyssä

Kesä

Esittelyssä

Inspiraatio